Вижте кои зодиакални знаци са най-добрите съпруги

8565
Вижте кои зодиакални знаци са най-добрите съпруги
Вижте кои зодиакални знаци са най-добрите съпруги

Само за мъже: Вижте кои зодиакални знаци са най-добрите съпруги

 

Лъв

Чувствата на жената Рак са много силни и интензивни, тя истински обича. Покрай нея никога нищо няма да ви липсва, готова е да направи всичко за партньора си. Тя иска хората около нея да са щастливи и се старае всеки един от дните им да бъде изпълнен с хубави неща. Единственият проблем е, че е склонна към драматизиране на нещата, но това е и единственият й недостътк, а и никой не е съвършен. Но това е дреболия в сравнение с онова, което е готова да ви даде. Тя е прекрасна домакиня и майка и всичко постига с лекота. Единственото, което очаква от мъжа си е уважение, честност и винаги да е до нея.

 

Реклама
loading...

Лъв

Тя е смела, борбена и невероятно способна. До себе си иска партньор, който ще бъде също като нея и който ще й бъде упора. Тя умее да устоява своята позиция и дори когато се ядоса е безкрайно сладка. Чусвтва й са искрени и с нея ще усещате сигурност. От партньора си очаква да я обожава и да я обсипва с внимание, но това покрай нея вие сами ще го пожелаете защото тя е жена, която осигурява любовно царство.

 

Козирог

Тази дама е ненатрапчива, с чувство за достойнство и вие просто ще се запитате дали я заслужавате? Ако заключите, че заслужавате да сте с нея, бъдете сигурни, че вашата любов постоянно ще гори. Нейното чувство за отговорност и отдаденост ще поддържат пламъка. Тя не живее във фантазии, а е здраво стъпила на земята и добре знае от кого и какво може да очаква.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ