Незабавно изхвърлете тези предмети! Гонят късмета и щастието от дома ви!

30467

Определено има предмети у дома, които са носители на енергия, изгонваща щастието от живота ни като цяло.

Затова вижте от кои предмети да се отървете веднага!

Най-голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване. Когато обувките ви са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях. Ако домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, само защото ви е жал да ги хвърлите, то така определено привличате негативна енергия.  Затова не се учудвайте, ако постоянно се карате с близките си без повод и не ви върви.

Счупените чаши и чинии, както и тенджерите със счупени дръжки също е добре да се изхвърлят. Недейте да спестявате от нови чинии, още повече, че има много евтини варианти, информира blitz.bg. Счупените чинии, в които се храните всеки ден, ви зареждат с лоша енергия.

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, също привличат негативна енергия. Върнете снимката на този човек или я накъсайте на малки парченца и я хвърлете. Можете също така да я изгорите, за да не използва някой парченцата с цел да навреди на този човек, въпреки че сте се скарали с него.

Реклама
loading...

Непотребните изпочупени статуетки, които събират прах, също трябва да бъдат изхвърлени, тъй като привличат лоша енергия.

Ако спазите всички тези съвети, ще видите как скоро щастието ще ви се усмихне!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ