Стопете мазнините с тази уникална напитка

1007

Мазнините и тяхното премахване от тялото би могло да бъде истинско предизвикателство, най-вече за тези, които обичат да се хранят. В същото време всички ние сме извънредно заети, което значи, че отделяме много малко време за редовна физическа активност, ако въобще имаме такава.

Рецептата, която препоръчваме тук е извънредно благоприятна за изгаряне на упорити мастни натрупвания в областта на корема, но също така и за подобряване на цялостното ви здраве. Тя съчетава здравословни хранителни вещества, които стимулират метаболизма ви да изгаря мазнините по-бързо и очиства тялото ви от токсини.

Най-доброто от всичко е, че тази рецепта е със супер бърз ефект и средно, бихте могли да изгубите около 10 кг от теглото си, ако се консумира редовно.

Рецепта за изгаряне на мазнините

Рецептата съчетава само 4 прости съставки – алое вера, лимон, джинджифил и мед , всички от които са извънредно полезни за здравето.

Реклама
loading...

Алое Вера е една от най-добрите супер храни на планетата. Главно поради това, че тя съдържа повече от 75 активни витамини и минерали и има висока хранителна стойност. Алое Вера стимулира процеса на изгаряне на мазнините в организма, в резултат на неговите антиоксиданти, които увеличават скоростта на метаболизма. Също така насърчава правилното елиминиране на токсините от организма и подобрява храносмилането.

Лимонът е не само богат на витамин С, но е претъпкан с него, а това е и причината, поради която този цитрусов плод е толкова ефективен при изгарянето на мазнините в тялото.

Джинджифилът е една от най-здравословните подправки на планетата. Той е богат на витамин С, магнезий и други минерали, всички от които допринасят за правилното функциониране на организма. От дълги години се използва за подобряване на храносмилането и имунитета, за облекчаване на болката и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, астма и т.н.

Медът не е само един бърз източник на енергия, той също така подкрепя процеса на изгаряне на мазнини в тялото. Освен това подобрява и вкуса на тази рецепта.

Необходими продукти за напитката:

1 чаша филтрирана вода

2-3 супени лъжици сок от алое вера

1 супена лъжица лимонов сок

1 чаена лъжичка джинджифил на прах

1 супена лъжица мед

Начин на приготвяне:

Започнете със смесването на 2-3 с.л. сок от алое вера с чаша филтрирана вода. Добавете лимоновия сок, джинджифила на прах и меда и разбъркайте добре. За оптимални резултати, пийте тази изгаряща мазнините напитка на празен стомах сутрин.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ