Ето как да се предпазим от влиянието на хора, които имат лоши мисли за нас!

24121

Често има хора, които се чувстват отпаднали или изведнъж им става лошо, без да има реална причина за това. Ако и вие сте преживявали такива моменти, е възможно някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна енергия, породена от злоба, ненавист, завист, ярост и раздразнение.

Обичайно урочасването е вид отношение на хора, които имаш лоши очи, и изговаряйки с устата си злите си мисли, предизвикват проблеми на околните.

Симптомите на урочасване лесно се разпознават. Това са обща изнемощялост на тялото, бързо изморяване, разваляне на настроението без никакви причини, главоболие, което не се влияе от лекарства, раздразнение, температура при липса на настинка. Като цяло необясними реакции на тялото, но само на пръв поглед.

Също така може да страдате от тотална апатия, равнодушно отношение към хора и към живота, както и съсипване на всяка започната работа, пише zajenata.bg.

В подобна ситуация водата е безценен помощник в борбата срещу урочасване. Методите за лечение са въз основата на изричането на думи, с които да се противопоставим на атаките на изговорените злини към нас.

Реклама
loading...

Налейте в буркан вода от чешмата. Хвърлете във водата щипка сол и като запалвате една след друга три кибритени клечки, казвайте всеки път с целите си ум, съзнание и сърце, следното: „В името на Отца, и Сина и Святия Дух, прогонвам всяко вредно и нечистиво влияние върху мен и моя живот! Амин!“. Изгорялата част от клечките хвърлете във водата.

Три пъти напръскайте с тази вода себе си или човека, за който се молете. При пръскането произнасяйте: „В името на Отца, Сина и Святия дух! Амин!“.

Много е важно, когато извършвате тази практика, наистина да мислите и да усещате със сърцето си думите, които изричате. Това е така, защото онези хора, които са говорили против вас, също са го направили с убеждение и от душата си.

Ако спазите всичко това, симптомите ви много бързо ще утихнат.

Новини от мрежата:

Обърнат солен пай, който ще ви очарова с вкуса си
Какво означава тази линия, ако я имате върху дланите си?
Обикновеното фолио може да ни избави от болести
Десет заповеди на Фън Шуй за здраве и щастлив живот
Възстановете ставите си с тази уникална рецепта
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ