Упражнение с орехи премахва стрес и напрежение

1418

Стрес – болестта на века! Това упражнение с орехи със сигурност ще помогне на всички! Уважаваме източната медицина и смятаме, че този метод е чудесно решение за всеки, който изпитва напрежение от време на време.

Колкото по-сложни са механизмите на нашето общество, толкова повече ние изпитваме стрес в живота ни на модерни хора… Сега ще ви научим как да се освободите от стреса и да успокоите нервите си в рамките на няколко минути.

Ще ви трябват 2 орехи и малко от времето ви!

Методът ще проработи веднага: ще направим масаж на дланта с орехи. Докосването от черупката е толкова хубаво! Това е естествен материал, който не може да бъде сравняван с други масажни уреди.

Как да се освободите от стреса и напрежението?

Реклама
loading...

Върху ръцете ни се намират активни точки, които отговарят за функционирането на вътрешните органи. С натиска върху тях можете да се отървете от различни заболявания!

Ефективността на упражненията с орехи източната медицина обяснява, че не главата, а вътрешните орхани управляват психическата ни дейност: енергията е скрита в белите дробове, умът – в сърцето, духът – в черния дроб, волята – в далака, а желанието да постигнем целите си – в бъбреците. Между пръстите на ръцете и нервите съществува тясна връзка, затова за бързо успокоение е необходимо да се извършат следните упражнения.

Във всяка ръка вземете по 2 ореха и започнете да правите с тях кръгови движения. Поставете орех върху активната точка, разположена върху вътрешната повърхност на китката във вдлъбнатината между сухожилията, леко натиснете с дланта на другата страна и направете кръгови движения с ореха. Нежно масажирайте върховете на пръстите с пръстите на другата ръка.

 

Вижте още: Домашен сироп лекува ужасните болки в гърлото за 4 часа

Стресът и напрежението възникват, когато хората не слушат вътрешния си глас и не обръщат внимание истинските си чувства. Не забравяйте, че източникът на хармония и баланс вече е вътре във вас! Всеки от нас е самотен самурай, в чиято душата има място, където можете да се отпуснете и да намерите хармония. Не е задължително да отидете някъде другаде, за да избягате от трудностите на живота и да ги забравите във вихъра на забавлението. Понякога за успокоение е достатъчно просто да затворите очи и да си мислите за нещо наистина прекрасно!

Упражненията с орехи винаги ще ви помогнат в извънредна ситуация, когато трябва да се успокоите бързо. Добра идея е да носите чифт орехи в чантата си! Проверете тази техника и не забравяйте да я споделите с приятелите си.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ