Какъв е зодиакалния знак Скорпион в любовта с останалите зодии?

1089
Какъв е зодиакалния знак Скорпион в любовта с останалите зодии?
Какъв е зодиакалния знак Скорпион в любовта с останалите зодии?

Когато се колебаем в любовта, винаги може да се посъветваме с астролозите. Вижте какво ви очаква, ако имате връзка с представител на зодия Скорпион:

Скорпион и Скорпион
Когато любовта събере двама представители на знака Скорпион, резултатът обикновено е буря. От страсти. Обичат се силно, обсебват се взаимно, а връзката им е или най-прекрасното нещо на света, или пълна катастрофа. Любовта за Скорпионите винаги е дълбока, вълнуваща и изпълнена с много емоции и ако решат да изразят чувствата си, никога не го правят половинчато. Не биха споделили със заобикалки какво искат, какво чувстват и от какво имат нужда в интимен план. Отдадени са на партньора си и в замяна на това очакват същото. Ревността не е непознато чувство за тях. Винаги са пълни с идеи, енергични са и заедно могат да постигнат чудеса. Скорпионите обичат да рискуват, но премерено и обикновено печелят.
Най-доброто от тази конфигурация: Заедно могат повече, заедно постигат и невъзможното.

Скорпион и Стрелец
Няма начин любовта им да избухне в пламъци от една-единствена искра. Те имат нужда от време, бавно темпо и сериозно опознаване. Тази връзка може да приключи още преди двамата партньори да разберат, че е започнала. Но ако проявят достатъчно търпение един към друг, чакането може да се окаже, че си е заслужавало. Стрелецът е винаги отворен към промяната, вълнуващото и предизвикателното в отношенията. А Скорпионът е склонен да притиска с внимание и да търси прекалена за партньора близост. Но ако успее да контролира настъпателните си въжделения, може да се надява на успешна връзка. И двамата обичат заедно да научават нови неща и да пътуват. Когато са в движение, всичко е по-лесно и постижимо.
Най-доброто от тази конфигурация: Различията в характерите и възгледите обогатяват партньорите, не ги разделят.

Скорпион и Козирог
За предпазливия Козирог и размишляващия Скорпион е необходимо време, за да се доверят един на друг и да се отпуснат. Но направят ли го, връзката им може да е силна и пълноценна, изпълнена с разбиране и дълбока лоялност. Всичко в любовта за тях е постижимо, стига да го поискат. Ако Козирогът прояви инициатива, Скорпионът ще го последва. Въпреки че представителите на тези знаци не са от най-големите романтици в зодиака, връзката им има шанс. Инатът не е добър съветник в любовта нито за единия, нито за другия партньор и често смущава хармонията в отношенията. Но ако и двамата се отнесат с разбиране към тази особеност в характера на другия, всичко е преодолимо.
Най-доброто от тази конфигурация: Отдадеността на двамата партньори един към друг.

Скорпион и Водолей
Това е сблъсък на две доста различни философии за живота. Скорпионът е интроверт, търси уединение и силно се вълнува от вътрешния си емоционален свят. Водолеят е на противоположния полюс – крайно екстровертна натура. Той има нужда непрекъснато от нещо ново, от шумна компания, за да се чувства добре. За него правилата и стереотипите не важат. На пръв поглед партньорите в тази връзка нямат почти нищо общо, освен че и двамата държат на своето и трудно приемат компромиса като решение за изглаждане на противоречията. Но и двамата имат силна воля, което е голям коз за създаването на успешна връзка помежду им. Ако я поискат, едва ли има сила на света, която може да ги спре.
Най-доброто от тази конфигурация: И двамата са силни характери, но във връзката няма доминиращ лидер, а партньори.

Реклама
loading...

Скорпион и Риби
Тези двамата са добър тандем. Помежду им има огромно уважение и разбиране. Скорпионът обича да задълбава в нещата и е доста потаен. Изразява чувствата и настроенията си с едва доловими нюанси в поведението. За щастие Рибите имат силно развити сетива и могат да ги забележат. Пък и те самите често се затварят в себе си и имат нужда да бъдат оставени насаме с мислите и чувствата си. За това са склонни лесно да простят на Скорпиона, когато е решил да се зарови в пясъка за малко. С подкрепата на Скорпион до себе си Рибите могат да превърнат всяка своя мечта в реалност. А в замяна даряват нежност, доброта и преданост.
Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да усещат партньора и дълбоката взаимна отдаденост на връзката.

Скорпион и Овен
След като се влюбят Овенът и Скорпионът, не спират да се питат как е било възможно да са живели разделени досега. И двата знака обичат властта и може да постигнат всичко, което си наумят – стига да се научат да споделят светлината на прожектора. Скорпионът е изключително фокусиран към целта да привлече Овена, след като вече е спрял погледа си върху него. Скорпионът е този, който има по-дълбока и сложна отдаденост към връзката, отколкото Овенът. Представителите на тези зодии са склонни към разгорещени спорове. Връзката им е наситено страстна и кавгаджийска, защото и двамата партньори са склонни на осезаема ревност. Въпреки че Скорпионът успява да е по-търпелив, но пък е доста по-обсебващ от Овена. Може да имат трудности да се разберат един друг. Овенът е истински екстроверт, докато Скорпионът е по-скоро обърнат към себе си. Но за сметка на това е емоционален, а от време на време и манипулативен.
Най-доброто от тази конфигурация: Мощта на техните комбинирани сили. И двамата са победители и не се предават, правейки отношенията им незадоволяващи се с второто място.

Скорпион и Телец
Любовта между тези два знака е нищо повече от екзалтираност, независимо дали е в положителен или отрицателен смисъл. Този съюз е балансиран, защото силите на единия допълват слабостите на другия. Тяхното сексуално привличане е извън всякакви граници. И Телецът, и Скорпионът имат доста общи неща помежду си, но заради силните им натури, те често се люшкат между страстната любов и разгорещените спорове. Телецът изпитва засилено желание за притежание, а Скорпионът ламти за власт. И за двамата партньори богатството и благосъстоянието са важни. Телецът е с една идея по-егоцентричен от Скорпиона, който е много по-загрижен за любимия и за семейството си. И двамата изпитват дълбока нужда от стабилност и сигурност във връзката, но с дребна разлика в нюансите. Докато Телецът уважава честността и ненавижда изневярата, то Скорпионът обича да е тайнствен.
Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната мощна връзка ще засияе, след като всички препятствия пред интимността им се изчистят. Когато Скорпионът осъзнае, че Телецът няма да ходи никъде и че няма да го направи нещастен, тези отношения ще разцъфтят.

Скорпион и Близнаци
Важно за тази двойка е да се научи да приема особеностите на другия. Ако успеят да го направят, тяхната връзка ще е наистина здрава и стабилна. Докато Близнаците са приспособими, интелектуални, бъбриви и лесни за комуникация, то Скорпионът е склонен да бъде тайнствен, фокусиран, напрегнат и решителен. Близнаците имат склонност да приемат нещата лековато, в това число и любимия си. Скорпионът, от друга страна, има дълбока нужда от емоционална връзка и интимност. Той е много лоялен към партньора си и е много отдаден на отношенията, които са доста страстни и съпътствани от разпри заради присъщата му ревност. Близнаците обичат интелигентните дебати, защото ги намират за въплъщение на менталната стимулация. Освен това влечението им към флирта опъва ревнивите струни и чувството за притежание на Скорпиона. Въпреки всички различия това със сигурност не са скучни отношения. И двата знака обичат да рискуват и да предприемат неочаквани неща, за да овкусят връзката си. Обичат приключенията, но ако обстановката се нажежи и любовта започне да се обтяга, ще трябва да положат усилия, за да преодолеят пречките, ако искат тази връзка да прокопса.
Най-доброто от тази конфигурация: Силата, която притежават, когато работят като едно цяло. И двамата са победители, които отказват да се предадат. Това прави отношенията им незадоволяващи се с нищо друго освен с първото място.

Скорпион и Рак
Когато представителите на тези зодии се влюбят, се получава връзка, която привлича енергиите на два доста емоционални знака. Те са добра комбинация и силата на всеки един добре комбинира слабостта на другия. Ракът и Скорпионът имат силно сексуално привличане, а когато са един около друг, в стаята се усеща голямо електричество. Имат доста общи неща помежду си, както и потенциала да поддържат страстна и стабилна връзка. Ракът има нужда от сигурност, докато Скорпионът се стреми към власт. И на двата знака им е важен домашният уют. Лоялни са до безобразие към семейните дела. Това е едно от нещата, които ги допълват. И двамата разбират живота като пламенна и дълбока емоционална част от човешката близост.
Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната могъща работа в екип, когато и двамата се стремят към една и съща цел. Веднъж Ракът да осъзнае, че отдаването на Скорпиона е доживот и че тяхната връзка е емоционално продуктивна, тези отношения ще процъфтят. Тяхната взаимна решителност е пример за отношения със забележителна сила.

Скорпион и Лъв
Резултатът от тази любов често е динамичен и наситен с емоции. Чудесно разбират нуждите на другия, дават си нужното и харесват силата на партньора си. Скорпионът изисква уважение и иска да бъде желан, докато Лъвът има нужда да бъде обожаван и комплиментиран непрекъснато. И двата знака са изключително лоялни и често се обсебват един друг. Лъвът харесва лукса и комфорта и нерядко се увлича. Има склонност да се разпростира нашироко, а Скорпионът няма нищо против да доставя това, от което се нуждае любимият му. Освен това ще е щастлив да бъде публика на Лъва стига последният да не му отказва правото на равенство в отношенията. Лъвът блести ярко и е живото доказателство за пиршество и великолепие. Скорпионът пък страни от прожекторите, но обича да дърпа конците зад кулисите. Тъй като и двата знака са доста непоколебими, трябва да се научат да разпознават нуждите на другия и да ги приемат.
Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното общо чувство за отдаденост един към друг и към проектите, в които и двамата участват. Лъвът и Скорпионът са много могъщи знаци, па макар и доста различни като индивиди. Желанието да постигнат мечтите си ги прави изключително подходящи един за друг.

Вижте още: Как приемат изневярата различните зодии?

Скорпион и Дева
Тези отношения са базирани на наситена кармична връзка. Тази двойка е лоялна и дълбока, със силна връзка. Не си падат по масови мероприятия и тълпи, не са съвсем склонни да ходят по партита или танци. Двамата са си абсолютно достатъчни. Девата и Скорпионът имат афинитет към новите придобивки. Харесва им да са във владение на наследства и имоти. Известни са с това, че са в услуга на другите и че често са зависими. Обичат да помагат на приятели и обществото, в което живеят. В допълнение, Девата може да е необщителна, затворена в себе си, докато Скорпионът е повече отворен към света. Тъй като двата знака са изключително различни, те се учат един от друг, съгласявайки се да правят компромиси и да се срещнат по средата на пътя.
Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да постигат целите си, когато са сигурни в тях. Когато Скорпионът осъзнае, че Девата е преимущество и мощна сила в техния живот, тези отношения ще станат още по-стабилни. Взаимната решителност и организационни умения създават хармонични отношения.

Скорпион и Везни
От тях излиза много емоционално свързана връзка. Везните са най-щастливи, когато са в добре балансирани и интимни отношения. Скорпионът пък има нужда да е в чувствена и сексуална афера с любимия. От тези два знака може да излезе много лоялна, близка и удовлетворителна връзка.
Най-доброто от тази конфигурация: Може да постигнат заедно много. И двамата са победители и няма да се откажат от нищо, ако искат връзката да просъществува.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ