Това не е било! Най-точният хороскоп за 2017 г.!

34359
Това не е било. Най-точният хороскоп за 2017 г.!
Това не е било. Най-точният хороскоп за 2017 г.!

Бихме искали да ви уверим, че всичко ще бъде наред, но това не е така: Новата година ще донесе много промени през следващите 365 дни! 2017 е годината на петела. Той е символ на слънцето, защото сутрин, с неговото пеене започва деня. На изток той е пряко свързан с топлината на слънцето: за индианците е олицетворение на слънчевата енергия, а японците го наричат първата светлина. Китайците виждат в петела петте добродетели: смелост, доброта, лоялност, достойнство и репутация. Какво ще ни донесе тази година? Прочетете този хороскоп…

И така, вижте какво да очаквате?!

Овен
(21 март – 19 април)
Заслужена почивка!

Предишните две трудни години, които преминаха под мотото „Целият живот е борба“, отминаха. Настъпи време за Овните да се възползват от плодовете на своя труд. Но не можем да кажем, че всичко, ей така, от само себе си, ще падне в краката на Овена. За да получи нещо, ще трябва да направи някои усилия и да бъде внимателен. Ако съумеете да довършите започнатото, ви очаква 2-годишна заслужена почивка.

Вижте още: Привлекателните черти според зодията

Реклама
loading...

Телец
(20 април – 20 май)
Време да се радвате на живота!

Годината на Маймуната отмина, което означава, че всички неуспехи и поражения, постоянната суматоха и напрежението са останали в миналото. Дойде време да се отпуснете и да се радвате на живота. Звездите, разбира се, не гарантират, че всичко ще върви гладко, но може да се разчита на една добра компенсация за емоционалните и материални загуби.

Близнаци
(21 май – 20 юни)
Време е да се съсредоточите върху позитивното!

Годината на Петела ще бъде изпълнена с радост и успехи. Всичко ще е положително във всяко едно отношение за Близнаците, и те ще бъдат в състояние да почувстват небесната подкрепа и присъствието на магия във въздуха.

Рак
(21 юни – 22 юли)
Сбогом, тежко бреме!

Ще се срещнете с интересни хора, с които по-късно ще станете приятели. Роднини и приятели ще имат значително влияние върху растежа и развитието на Раците като личности. Мнозина ще имат нуждата да се отърват от тежко бреме, което отдавна им тежи и пречи на напредъка им в живота. Раците ще постигнат спокойствие и успехи, а късметът ще е винаги с тях, показва този хороскоп.

Лъв
(23 юли – 22 август)
Във Всичко ще ви върви!

В годината на Петела на Лъвовете няма да им се налага да се борят за печалби. Представителите на този знак са свикнали да работят под мотото „Животът е борба“, но Съдбата ще им поднесе много непредвидими ситуации, с изключително благоприятен изход. През 2017 г. те винаги ще са на върха!

Дева
(23 август – 22 септември)
Решителността ще победи изпитанията!

Според този хороскоп, твърдост в действията ще са нужни на Девите още от началото на годината. Ще им трябва решителност, за да се справят с изпитанията, които Петелът е подготвил за тях.

Везни
(23 септември – 22 октомври)
Всичко ще върви по план

Съдбата ще предостави на Везните много шансове да подобрят тяхното благосъстояние, просто трябва да внимават да не ги пропуснат. Започвайки някакъв проект, трябва да вложат в него всичките си сили, да покажат независимост и решителност. Тогава ще им върви във всичко.

Скорпион
(23 октомври – 21 ноември)
На прага на голяма промяна!

Скорпионите ще имат възможност не само да обърнат нова страница, а нова глава в своята история, според този хороскоп. Тази година за тях ще е точката, която като преминат, ще разделят живота си на „преди“ и „след“.

Стрелец
(22 ноември – 21 декември)
Много перспективи!

Оптимизмът и силната енергия на Стрелците ще отворят пред тях много перспективи. Те ще бъдат в състояние да погледнат на проблемите от друг ъгъл и така лесно ще ги решават, без да пилеят време и нерви. Каквото и да стане, най-важното е да запазят творческото си мислене – то ще отвори пред тях много алтернативни пътища за развитие.

Козирог
(22 декември – 19 януари)
Време е да се заемете със себе си!

В годината на Петела, Козирогът трябва да определи своите приоритети. Един нов поглед към света ще ги зарадва, когато всичко около тях започне да се променя към по-добро. Проблемите вече няма да изглеждат толкова глобални и Козирозите ще намират прелести и в най-простите неща.

Водолей
(20 януари – 18 Февруари)
Това е вашата година!

2017 г. във всички отношения е година на Водолеите. Представители на този знак и властващият в този период Петел, са много близки по дух. Това са хора с творчески характер, които не искат да приемат предизвикателствата и избягват трудностите. Тъй като ние сме на прага на ерата на Водолея, представителите на този знак, ще имат много възможности да демонстрират правилността на своите преценки.

Риби
(19 февруари-20 март)
Краят на стагнацията!

2017 г. до голяма степен ще се превърне в повратна точка за родените под знака на Риби. Те сякаш се събуждат от сън, ще се преборят с мързела си и ще почувстват невероятен прилив на енергия. През годината на Петела ще се радват на невероятен късмет!

Новини от мрежата:

Обърнат солен пай, който ще ви очарова с вкуса си
Какво означава тази линия, ако я имате върху дланите си?
Обикновеното фолио може да ни избави от болести
Десет заповеди на Фън Шуй за здраве и щастлив живот
Възстановете ставите си с тази уникална рецепта
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ