45 000 човека твърдят, че тази напитка ги е излекувала от рак

45 000 човека твърдят, че тази напитка ги е излекувала от рак
45 000 човека твърдят, че тази напитка ги е излекувала от рак

Австрийският лекар Рудолф Бройс, един от най-известните учени на запад, който изследва природни методи за борба с рака, казва, че е разработил специална 42-дневна диета. Тя се базира на зеленчукова напитка и е предназначена за унищожаване на раковите клетки.

От момента на своята дейност, която започва през 1980 г., повече от 45 000 пациенти са се възстановили.

Много хора, които не са имали рак също са опитали тази напитка (понякога само за една седмица), и са съобщили, че тази терапия е оказала положително въздействие върху телата им, а именно:

– подобряване на съня
– увеличаване на енергията
– намаляване броя на настинките

Диета

Реклама
loading...

Като част от хранителния режим, който е описан в книгата “Д-р Бройс: превенция срещу рака”, пациентите не трябва да се хранят твърда храна в продължение на 42 дни. Вместо това е необходимо да приемат сок от зеленчуци.

Ето рецепта за една порция:

1 цвекло
1 морков
1 стрък целина
1/2 картоф
1 ряпа

Teзи cъcтaвки тpябвa дa бъдaт дoбре cмлeни в блeндер и прецeдeни, зa дa се oтcтpaнят вcички мaлки парчeнцa.

Изглeдaйтe тoвa видео, зa дa paзберете как дa cи нaпpaвитe сока нa Бpойс:

Как работи тази диета:

Според д-р Бройс, раковите клетки се развиват в протеините от твърдата храна. Диетата на Бройс кара тези клетки буквално да гладуват.

Продуктите за тази напитка са внимателно подбрани според способността им за борба с болестта. Нека да разгледаме всеки един от тях и да изучим техните полезни свойства. (Просто се опитайте да се уверите, че тези зеленчуци са органични!)

Цвекло

В продължение на векове, европейците са използвали цвеклото за лечение на рак. Цвеклото обогатява организма с хранителни вещества и кислород, което от своя страна помага в борбата с болестта.

Цвеклото също се бори с туморите чрез елиминиране на канцерогенните токсини от черния дроб, бъбреците и лимфната система.

Моркови

Изследователи от Университета в Нюкасъл са открили, че морковите съдържат противоракови съединения, известни като полиацетилен, който намалява растежа на тумора.

Други изследвания показват, че морковите съдържат и друго противораково съединение, известно като фалкаринол, което намалява размера на тумори при плъхове с една трета.

Вижте още: Сокът, който пречиства черния дроб и премахва мазнините

Целина

Според едно проучване, проведено през 2013 г., целината е убила до 86% от белодробни ракови клетки в резултат на съединение, известно като апигенин.

Други изследвания показват, че този апигенин спира растежа на раковите клетки.

Картофи

Изследванията са доказали, че картофите инхибират размножаването на лимфома на черния дроб, стомаха, шийката на матката, дебелото черво и клетките на рака на простатата и също така предизвиква апоптоза (смърт) на злокачествените клетки.

Ряпа (черна)

Ряпата почиства организма и го обогатява с витамин С и антоциан.

Витамин С убива раковите клетки, докато антоцианин има антиоксидантно действие, което се бори срещу свободните радикали и предпазва ДНК от увреждане.

Новини от мрежата:

Обърнат солен пай, който ще ви очарова с вкуса си
Какво означава тази линия, ако я имате върху дланите си?
Обикновеното фолио може да ни избави от болести
Десет заповеди на Фън Шуй за здраве и щастлив живот
Възстановете ставите си с тази уникална рецепта
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ