Лечебните свойства на обикновеното алуминиево фолио!

Лечебните свойства на обикновеното алуминиево фолио!
Лечебните свойства на обикновеното алуминиево фолио!

Алуминиевото фолио има лечебни свойства и често се използва от китайските и руските лечители. Практиката показва, че алуминиево фолио може да се използва извън кухнята, но с едно и също повишено внимание. Същото важи и за болката в областта на шията, гърба, раменете, коленете и петите. Вие просто увийте болезнената зона с алуминиево фолио и болката скоро ще отмине.

Био – кръвообращение, минаващо през биологично активните точки в нашето тяло и се връщат откъдето идват. Това има положително въздействие върху засегнатите органи, които трябва да се направи с една и съща причина. Това ви позволява да се отървете от здравословните проблеми и за облекчаване на болката пише zajenata.bg.
Този интересен метод за изцеление отдавна се използва от китайските и руските лечители, и това е обяснено подробно в книгите на Вилхелм Райх, психотерапевт, който е бил ученик на Фройд.

Как се лекува с алуминиево фолио ?Вземете най-обикновено, домакинско, алуминиево фолио и го поставете върху болното място.

Лечението с алуминиево фолио може да се прилага за всички видове болка, болка в областта на шията, гърба, ръцете, краката, ставите, ишиас, ревматоиден артрит , скок на кръвното налягане. Следоперативни белези, на мястото на хирургичната намеса се третират по същия начин. Можете да постигнете добри резултати в лечението на подагра .

Просто трябва да сложите парче фолио върху белег или за увиване на палеца и направете превръзка, ако лекувате подагра. Китайските лечители вярват, че лечението трябва да продължи най-малко 10-12 часа.

Поставете парче алуминиево фолио върху болезнената зона и го оставете за една нощ. Починете си на 1-2 седмици и повторете лечението, ако е необходимо.

-алуминиев фолио има силен противовъзпалителен ефект

-алуминиевото фолио може да помогне за облекчаване на настинки.

Увийте краката си в 5-7 пласта фолио и поставете парче хартия или марля между всеки слой. Запазете тази превръзка за около час. След това отстранете и отново след два часа поставете. Тогава пак држте един час и след това си вземете почивка. Вие трябва да повторите лечението три пъти. Цялата процедура отнема една седмица.

Въпреки това, много хора все още обсъждат, как работи това лечение.

Някои се позовават на науката, а други обясняват лечението с биоенергия.

Руският учен Скворцов обяснява:

„Лечителите често използват инструменти, за да се създадат специална енергия, като например продукти от алуминиево фолио . Човешкото тяло има специални клетки, които са преплетени с магнитното поле на Земята. По някаква причина, това поле се деформира, което се отразява на потока от енергия, която спира и пречи на клетките.

Вижте още: Ето как да отключим могъщите способности на тялото ни да се лекува само!

Фолиото отразява магнитното поле на Земята като голяма лупа, с което става много по-добро отражение на магнитното поле и отново се установява контакт между клетките и полетата на Земята. Освен това, лъскавата повърхност предотвратява проникване на външна вредна радиация в човешкото тяло.

Новини от мрежата:

Обърнат солен пай, който ще ви очарова с вкуса си
Какво означава тази линия, ако я имате върху дланите си?
Обикновеното фолио може да ни избави от болести
Десет заповеди на Фън Шуй за здраве и щастлив живот
Възстановете ставите си с тази уникална рецепта
Как да излекувате коляното си? Проста, но супер ефективна рецепта!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ