Зодиакалният знак издава защо оставате сами! Вижте причините!

5521
Зодиакалният знак издава защо оставате сами! Вижте причините!
Зодиакалният знак издава защо оставате сами! Вижте причините!

Зодиакалният знак може да ни каже много неща, стига да потърсим отговорите си в него.

Доста е трудно да познавате жена, която не мечтае да срещне сродната си душа. Но често се оказва, че половината от живота й е преминал, а тя все още не е омъжена. Причините да оставаме сами често се крият в хороскопа. Разберете какво пречи на различните знаци от зодиака да бъдат щастливи в любовта!

Причините Овенът да бъде сам

Прекрасните Овни са известни със своят буен характер. Това са настоящите амазонки, които винаги са се стремили да бъдат първи – по време на работа, с приятели, и дори в домашна обстановка. Не на всички мъже им допадат такива жени, още повече, че те възприемат леглото като боксов ринг. Овенът е огнен знак, който вместо да запалва страстите, направо ги изгаря.

Причините Телецът да бъде сам

Реклама
loading...

Телец – хубав зодиакален знак, но твърде материален. Жените, които са родени в Телец, никога няма да бъде щастливи с някого в палатка. Дайте им един успешен и влиятелен мъж, и направо ще настръхнат от щастие. Всичко ще се оправи, ако Телецът не се стреми да направи човека до себе си своя собственост.

Причините Близнаците да бъдат сами

Самотата при красивите близнаци може да се обясни с факта, че представителите на този знак не обичат ограниченията. Те не могат да бъдат обвързани в оковите на брака и да се ограничат в някой брачен договор. Въздушните знаци изискват промяна и различни преживявания, а не скучно семейство всеки ден. Компромисът, който са склонни да приемат, е брак или връзка от разстояние.

Причините Ракът да бъде сам

Раците имат толкова сериозен подход към взаимоотношенията, че буквално биха изплашили всички свои ухажори. Може би човек отсреща също иска нещо сериозно, но той се страхува да бъде “окован”. Ракът е много чувствителен, лесно се разстройва и почти винаги бива облян от сълзи. Жените – Рак имат нужда от сериозен и твърд партньор, а все се натъкват на мекушави мъже.

Причините Лъвът да бъде сам

Лъвиците имат огромно его. Във всяка връзка те изискват почит и възхищение, не понасят съперници. Тази нагласа наистина уморява противоположния пол. Лъвовете ще се оженят, само ако укротят гордостта си или намерят човек, който е готов да пожертва себе си.

Причините Девата да бъде сама

Девите не са самотни. Само в някои случаи е вероятно кариерата и бизнеса им да бъдат по-важни от любовта. Представителите на този зодиакален знак са педантични, търсят перфектния ред във всичко, виждат и най-малкия недостатък в партньора си и постоянно го упрекват. Малко мъже биха живели в подобна среда, затова Девите ще трябва да се успокоят.

Причините Везните да бъдат сами

Везните имат уникалната способност да измерват и оценяват всичко. Представителките на този знак са доста хубави и винаги имат тайни обожатели. Проблемът не е в това, че липсват мъже, които са се осмелили да поискат ръката на жената – Везни, а в това, че тя се страхува да каже “Да!”, за да не изпусне друга по-добра възможност.

Причините Скорпионът да бъдат сам

Представителите на този знак обичат толкова силно, че плашат своите половинки. Тяхната любов е дълбока, в нея бушува страст и омраза, ревност и желание да притежаваш. Скорпионите-жени плашат един мъж с въпроси, предизвикани от ревност. Те трудно обичат, но още по-трудно е да се борите с тях.

Причините Стрелците да бъдат сами

Стрелците отбягват брака, защото в една моногамна връзка не чувстват спокойствие. Имат високи очаквания, и тяхното безцеремонно отблъскване на хората около себе си ги оставя без нищо. Нежният пол, който е роден в знака на Стрелец, може да чака с години своя принц на бял кон, а в резултат от толкова много чакане идва времето за пенсиониране.

Причините Козирозите да бъдат сами

Представители на зодия Козирог или се борят за кариера или се опитват да командват в дома. В първия случай, те избягват мъжете, обръщат повече внимание на договорите, преговорите и срещите с ръководството. Във втория случай, мъжете сами започват да избягат Жените – Козирог, предпочитайки по-малко амбициозни дами. Тези, които решат да спечелят сърцето на Козирога, ще трябва да се примирят с хладното отношение към партньора.

Вижте още: Как най-лесно да се справите със стреса според зодията?

Причините Водолеят да бъде сам

Водолеите имат непокорна натура, която става причина за тяхната самота. Те обичат хубавите и леки романи, лишени от ангажименти и рутина. Нежният пол, който е роден в този знак, на практика няма семеен живот. Човекът до тези жени трябва да приема факта, че те рядко ще се задържат у дома.

Причините Рибите да бъдат сами

Рибите сами избират самотата подсъзнателно. За тях тя е равносилна на свобода. Те не са готови да допуснат някого толкова близо до сърцето си. В целия зодиак няма по-загадъчен знак, който да живее по своите си правила. Рибите просто заменят класическия брак с някакъв илюзорен свят.

А вие намерихте ли чертите на своята зодия, които пречат на личния ви живот?

Новини от мрежата:

Бъдещето ви може да бъде предсказано с 98% точност с този тест
4 типа главоболия, които говорят за сериозни заболявания
Как да сервираме правилно приборите и да подредим масата!
През нощта сложете чесън в ухото си. Ще бъдете приятно изненадани!
Във вторник тя тежеше 72 кг, а в събота – вече 67! Безспорно тази билка е истинско чудо!
Нито една Нова година не минава без тази домашна салата – деликатес! Гостите ще си оближат пръстите…

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ