Как най-лесно да се справите със стреса според зодията?

4881
Как най-лесно да се справите със стреса според зодията
Как най-лесно да се справите със стреса според зодията

Чувствате умора, нервност и безнадеждност? Не сте сами, особено в този период, преди празниците. Преди да ви погълне зимната меланхолия, добрата новина е, че всеки астрологически знак има свой специален механизъм за справяне със стреса.

Намерете вашата зодия и още днес приложете някой от съветите:

Овен – Физическата активност

Енергията на Овена може да изгори всичко. Когато проблемите се увеличат, този огън може да излезе извън контрол. Решението на този проблем е еднакво пропорционално на проблема – когато нещата се загреят, вдигнете температурата на тялото, за да съответства на тази, която носите духовно в себе си.

Физическата активност, която включва повече усилия и повече изпотяване, поддържа Овните в отлична форма, а енергията – на завидно ниво.

Реклама
loading...

Телец – Здравословно хранене

Когато стресът сполети Телеца, той посяга към бързата храна и своите пороци. Най-добрият начин да се преустанови тази ситуация е да слушате тялото си, защото то ще ви каже, кога усещате глад и кога скука и стрес.

Приготвяйте си ястия, а когато излизате на вечеря, планирайте какво ще ядете. При избора на качестевна и здравословна храна, Телецът излъчва своята жизненост.

Близнаци – Качествена информация

Близнаците обожават да учат и да говорят. Техният знак е ръководен от Меркурий – планетата на мисленето и комуникацията. Когато стресът достигне до техния мозък, започват да “изпушват”.

Решаващо е да получат колкото е възможно повече отговори и информация, за да разсеят това състояние. Разговори с приятели, проучване в библиотека или в интернет, както и консултация с лекар ще върне баланса ви.

Рак – Удобно гнездо за почивка

На емоционалните Раци им е необходимо специално скривалище, в което да си почиват. Те са привързани към дома, а идеалното място за релаксация е пространство, в което има хора и предмети, които са близо до сърцето им.

Те преживяват стреса, когато са в домашна атмосфера или полагат грижи за някой близък, но също толкова важно е да отделят време и за себе си. Почивката в самота на любимото комфортно гнездо, което са си създали най-добре възстановява от стреса и проблемите.

Лъв – Създаване

Лъвът е създателят в Зодиака. Той иска да споделя своята уникална индивидуалност със света, а в замяна да получи неговото признание. Перфектния начин да се успокоят е да създадат нещо.

Независимо дали е песен, рисуване, готвене или хранене, Лъвът започва да се чувства по-добре в момента, когато създава нещо ново, което може да сподели със света. Нищо не е по-лошо за Лъвът от застояването в ситуация, в която безпомощно се взират в телефона си и чакат да звънне.

Дева – Почистване

Девата се ръководи от девиза, че иска да направи света едно по-добро място за живеене.

Тогава вади своите ръкавици и почистващи препарати и започва детайлно почистване на дома. Тя вярва, че чистия дом почиства и мислите и тялото, и по този начин се отпуска най-добре, когато създава ред и перфектна хармония.

Везни – Разговори

Знакът на партньорството винаги иска да има човек до себе си, на който ще може да се изповядат и с който да се консултират, когато стресът започне да надделява.

Везните са високоинтелектуални и голяма част от времето прекарват в мислене и намиране на решения на проблемите. Когато обсъждат с някого, това им помага по-лесно да развържат възела с проблеми, а нивото на стрес бавно се разкъсва. Най-добрата терапия за тях е чаша чай и откровен разговор.

Скорпион – Секс и фантазия

Свързването на духовното, емоционалното и физическото е функция на силните Скорпиони. А има ли по-добър начин от секса за освобождаване от стреса? Когато сексът не е опция в момента, Скорпионите загърбват физическия момент и се прехвърлят на духовния. С помощта на въображението си, те визуализират проблема и положителния резултат и по този начин се преструктурират за по-добро бъдеще.

Стрелец – Философия

Като последния огнен знак в Зодиака, Стрелците копнеят да разберат същността на живота и никога няма да спрат да се питат каква е целта на човека и неговото съществуване. Този знак е роден философ, който с помощта на своето дълбоко анализиране и мислене ще намери своето собствено и уникално разбиране за света около него.

По този начин, Стрелците създават своята защитна положителна аура. Когато стресът е налице, книгите са тяхното спасение, а не рядко записват своите мисли в личен дневник.

Вижте още: Тези 4 зодии ще имат нечуван късмет и щастие през 2017 година

Козирог – Планиране

Животът на неуморимите Козирози е като изкачване на планина, те винаги искат да се развиват и да виждат пътя, който се извива до върха. Когато пътеката е тъмна, а Козирогът е несигурен в реализацията на плановете си, проблемите започват да се трупат. Така че най-добрият начин за освобождаване от стреса при тях е детайлното планиране.

За Козирога никога не е достатъчен един възможен отговор, те винаги крият в ръкава си повече от едно решения.

Водолей – Позитивно мислене и мечтит

Този знак е воден от надежда, мечти и копнеж. С една дума, Водолеят е голям мечтател. Той няма време за ежедневната баналност. Когато е нервен, се съсредоточава в себе си и собствената си визия за бъдещето. По този начин се фокусира върху позитивното мислене, а стресът изчезва.

Най-много искат да обвързват своите положителни мисли със снимки на дъска, която ще стои в непосредствена близост и винаги, когато им е трудно, ще е достатъчно само да насочат поглед към снимките. Водолеите са много добри в групови дейности, компанията им действа като лекарство.

Риби – Медитация

Всичко, което е възвишено е във фокуса на романтичните Риби. Като последен знак в Зодиака, Рибите са обобщен набор от определени характеристики на всички предишни зодиакални знаци.

Емпатични и чувствителни, понякога стреса и проблемите идват в повече за тяхната крехка природа. Най-доброто решение? Медитацията. Тя пречиства ума и се свързва с вътрешната интуиция, започвайки да излъчва вълни на спокойствие и блаженство.

Новини от мрежата:

Бъдещето ви може да бъде предсказано с 98% точност с този тест
4 типа главоболия, които говорят за сериозни заболявания
Как да сервираме правилно приборите и да подредим масата!
През нощта сложете чесън в ухото си. Ще бъдете приятно изненадани!
Във вторник тя тежеше 72 кг, а в събота – вече 67! Безспорно тази билка е истинско чудо!
Нито една Нова година не минава без тази домашна салата – деликатес! Гостите ще си оближат пръстите…

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ