Освободете черния си дроб от токсините с тази невероятна напитка

Освободете черния си дроб от токсините с тази невероятна напитка
Освободете черния си дроб от токсините с тази невероятна напитка

Ние имаме нужда от две неща, за да имаме здрав и функциониращ черен дроб: а именно добро хранене и здравословни навици в начина ни на живот.

Но, това е толкова трудно да го постигнем особено в тези модерни времена. Ние някак си сме принудени да ядем бързи храни и нездравословни продукти, защото нямаме достатъчно време или пък работим до късно. Така ние на практика приемаме доста токсини.

Нашият черен дроб трябва да бъде защитен през цялото време, тъй като работата му е от жизненоважно значение за нас. За да постигнем това, ние трябва да го детоксикираме по-често.

Нашият черен дроб се нуждае от този процес, наречен детоксикация, защото при него тялото ни се пречиства, премахват се вредните токсини от организма, подпомага се обмяната на веществата.

Представяме ви една напитка, която е истинско чудо за черния дроб! Mоже би ще ви отнеме повече време докато си признаете, че имате проблеми с черния дроб, затова просто се опитайте да го щадите повече и яжте здравословна храна. Ако черният дроб вече е повреден, ще бъдете атакувани от по-сериозни проблеми в бъдеще.

Затова опитайте напитката – тя е един много прост и естествен начин, който ще изчисти този важен орган!

Трябва ви следните съставки:

1 лимон, заедно с кората

1 водна чаша портокалов сок

шепа пресни листа от мента

1 литър вода

1 лъжичка мед

Приготвяне:

Сложете водата на котлона и изчакайте, докато заври. След това добавете листата от мента и продължете да варите още 5 минути. Махнете ментовата вода от котлона и я оставете да се охлади за няколко минути. След това добавете портокаловия и лимоновия сок, заедно с настърганата кора от лимона. Медът се прибавя накрая и се разбърква.

Вижте още: Стиснете пръстите си и състоянието ви ще се промени

Напитка може да се консумира както топла, така и студена. Освен че ще изчисти черния ви дроб, тя ще подобри работата и на храносмилателната ви система!

Новини от мрежата:

Бъдещето ви може да бъде предсказано с 98% точност с този тест
4 типа главоболия, които говорят за сериозни заболявания
Как да сервираме правилно приборите и да подредим масата!
През нощта сложете чесън в ухото си. Ще бъдете приятно изненадани!
Във вторник тя тежеше 72 кг, а в събота – вече 67! Безспорно тази билка е истинско чудо!
Нито една Нова година не минава без тази домашна салата – деликатес! Гостите ще си оближат пръстите…

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ