Почистване на съдове? Това чудо ще пребори всяка мръсотия!

53688
Почистване на съдове? Това чудо ще пребори всяка мръсотия!
Почистване на съдове? Това чудо ще пребори всяка мръсотия!

Съвременната култура на потребление буквално ни подлудява от огромния асортимент, включващ всевъзможни видове средства за почистване. Често отиваме до магазина, избираме необходимите ни препарати, но се оказва, че те не струват и пукната пара, защото не се справят с мръсотията.

Но нашите майки и баби са знаели доста евтини начини, за които не е нужно да тичаме отново до магазина. В крайна сметка кой не разполага у дома със сода за хляб и водороден перексид (перхидрол)?

Толкова е просто! Подготвили сме ви уникална рецепта за бързо и лесно почистване на всякакви домакински прибори и съдове, които ще блеснат и ще станат отново чисти!

Ето го и елементарният начин за почистване на кухненски прибори:

И така, това, което трябва да знаете е, че имате нужда само от две прости съставки – сода и перхидрол. Сипете в стъклена купа една четвърт чаша сода за хляб и я залейте с толкова пероксид, колкото да се образува гъста каша.

Реклама
loading...

Вижте още: Как да направим така, че прозорците на колата да не се изпотяват?

Натрийте повърхностите, които трябва да почистите от загорели участъци и мазнини, с получената смес. Оставете за няколко минути и избършете с чиста кърпа. Накрая изплакнете с вода.

Опитайте да почистите своите тенджери и тигани посредством това чудо. Резултатът ще ви изненада много, а и кой би си помислил, че такъв мощен инструмент може да бъде и толкова евтин!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ