Сода и лимон: Тази смес спасява 1000 човешки живота годишно!

67010
Сода и лимон: Тази смес спасява 1000 човешки живота годишно!
Сода и лимон: Тази смес спасява 1000 човешки живота годишно!

Лимонов сок и сода за хляб – чудесна комбинация, която е доказала, че спасява 1000 живота всяка година.

Сода бикарбонат и лимонов сок срещу рака.

Повече от 20 лабораторни експерименти, проведени от 1970 година до днес, са доказали, че лимонът разрушава раковите клетки в 12 видове рак. Той предотвратява метастазите на раковите клетки и е 10 000 пъти по-силен от лекарства като адриамицин, както и химиотерапия.

Защо лимонов сок?

Лимоновият сок е кисел и създава алкална среда в тялото. Той облекчава проблемите с храносмилането, като киселинен рефлукс (киселини в стомаха), запек, подуване на корема и гадене. Лимоновият сок предотвратява появата на камъни в бъбреците, има високо съдържание на витамин C и B и е естествен антисептик.

Реклама
loading...

Лимонът има анти-канцерогенни свойства, тъй като  съдържа лимоноиди, фитохимични съединения, открити в много цитрусови плодове. Лимонът също се използва, за да помогне за балансиране на нивото на рН.

Лимонът има силен антимикробен ефект. Силната антимикробна активност на лимоните поради високото съдържание на витамин С в тях има широк спектър на действие срещу бактериални и гъбични инфекции.

Вижте още: Тя постави компрес от лук на врата си. Ето какво се случи след това!

Освен това, тя може да помогне за премахване на вътрешни паразити и червеи, както и за регулиране на кръвното налягане. Освен това, той е мощен антидепресант, което ефективно намалява нивото на стрес.

Как да приготвите лечебната смес?

Много е просто! Смесете 200 мл лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб в чаша, по желание можете да разредите сместа с дестилирана вода, и чудотворната напитка е готова! Пийте преди закуска на празен стомах за най-добър ефект.

Последно от мрежата:

Ако видите това на вратата си, веднага се обадете в полицията!
Методът на Норбеков за възстановяване на зрението
Върнете към живот любимата си орхидея! Ето как да го постигнете!
Градина в стената на къщата ви? Вижте как е възможно!
Само 3% от домакините знаят този трик! Няма да повярвате…
Салатена торта номер 1 в света! Ще си оближете пръстите!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ