Направете си още днес домашен пилинг с аспирин!

Направете си още днес домашен пилинг с аспирин!
Направете си още днес домашен пилинг с аспирин!

Домашният пилинг с аспирин може да ви помогне при лечението на акне, старчески петна, белези, бръчки, а също така ще се превърне в любимото ви средство за здрава кожа!

Според експертите, този пилинг ефективно премахва мъртвите кожни клетки и мръсотията, и възстановява кожата. Домашните средства са много по-добри, от тези, които се продават по магазините, тъй като не са скъпи и не съдържат вредни химикали. Нещо повече, те са много прости и лесни за приготвяне.

Аспиринът е ефективен аналгетик, но също така разполага с мощни свойства, които помагат при лечение на различни кожни проблеми. Ето защо в състава на много козметични продукти може да бъде открито съдържание на аспирин.

Аспиринът съдържа оцетна и салицилова киселина, която има силно обезболяващо, противовъзпалително действие, както и антисептични свойства. Аспиринът има бета-хидрокси киселини, разтворими в мазнини. По този начин, този домашен пилинг ще премахне мъртвите клетки и черни точки, ще поднови кожата и ще излекува акнето.

Трябва да го приготвяте вечер и да го прилагате през нощта, тъй като е изключително силен медикамент. Използвайте го в малки количества, ако имате чувствителна кожа.

В допълнение, трябва да използвате слънцезащитен крем на следващата сутрин, тъй като кожата ви ще бъде по-чувствителна.

Съставки:

5 таблетки аспирин

1 супена лъжица лъжица кисело мляко

2 супени лъжици лъжици мед

Вижте още: Премахнете старческите петна по лицето с природни средства

Инструкции:

Измийте лицето си със студена вода и натопете кърпа в чиста вода. След това сложете плата в микровълнова фурна за около половин минута. Поставете кърпата върху лицето си за 10 минути, за да се отворят порите. Подсушете лицето си и нанесете приготвената смес. Останете така за половин час. След това измийте лицето си със студена вода и нанесете овлажняващ крем.

Невероятните ефекти от това лечение ще бъдат видими още след първия пилинг!

Последно от мрежата:

Ако видите това на вратата си, веднага се обадете в полицията!
Методът на Норбеков за възстановяване на зрението
Върнете към живот любимата си орхидея! Ето как да го постигнете!
Градина в стената на къщата ви? Вижте как е възможно!
Само 3% от домакините знаят този трик! Няма да повярвате…
Салатена торта номер 1 в света! Ще си оближете пръстите!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ