Пророчеството се сбъдна, откъсна се нов континент! (ВИДЕО)

14284
Пророчеството се сбъдна, откъсна се нов континент! (ВИДЕО)
Пророчеството се сбъдна, откъсна се нов континент! (ВИДЕО)

Всеки момент от Антарктида ще се откъсне цял гигантски остров, а всичко това е описано в зловещото пророчество на „американския Нострадамус“

Учени от мисията на НАСА “Леден мост” /IceBridge/ направиха снимки на антарктическия шелфов ледник с пукнатина с ширина на футболно игрище.

Гигантският разлом се намира на ледника Ларсен С – шелфов ледник на Антарктическия полуостров.

Учените са измерили, че дължината й е 113 км, ширината – 482 км, а дълбочина е 1.6 км. Това е изключително нетипично и има сериозна вероятност гигантски ледник с размер на цял остров да се отдели от континента! Подобно нещо е безпрецедентно в записаната история на белия континент.

Мнозина твърдят, че това е директен резултат от глобалното затопляне, но през последните часове алтернативните медии разпространиха зловещо пророчество, което съвпада плашещо точно с невиждания феномен.

Реклама
loading...

Вижте видеото:

Както може би добре знаете, Едгар Кейси се смята за един от най-успешните пророци на нашето време. Американецът е виждал безкрайно детайли, точни и конкретни сцени от бъдещето в състояние на сънен транс, и може да се твърди, че е предрекъл почти всяко значимо събитие до днес.

Ето думите от много малко познато негово пророчество:

Земята ще бъде разкъсана на няколко парчета. Събитие ще преобрази облика и линията на Западното крайбрежие на САЩ , след серията от нетипични земетресения, се очаква мегаземетресение в разлома Сан Андреас, което буквално ще промени, или по точно срине континента!/

Вижте още: Как правилно да се грижим за дървото на парите

В Карибско море ще се появи нова земя. Южна Америка ще бъде разтресена до недрата си! /Възможно е да визира нови земетресения и там/

Тук идва най-зловещата част.

Когато се отчупи леден остров с размера на Шотландия, и моретата около Европа се надигнат, тогава ще знаете, че краят наближава!

Пророчеството се сбъдна, откъсна се нов континент! (ВИДЕО)
Пророчеството се сбъдна, откъсна се нов континент! (ВИДЕО)

Според учените, парчето, което може да се отчупи от Антарктика е почти с точност голямо колкото територията на Шотландия. Ако то се отдели от континента, то нивото на световния океан и на „моретата около Европа“ ще се покачи значително.

Кейси рядко цитира „края на света“, но това е един от много редките случаи, което прави пророчеството му още по-смразяващо.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ