15 идеи за коледна украса, която можете да направите с децата си

1588
15 идеи за коледна украса, която можете да направите с децата си
15 идеи за коледна украса, която можете да направите с децата си

До Коледа остава много малко време и ще трябва да помислите за празничната украса на дома на. Можете да си купите готови варианти от магазина, но е много по-добре да се направите оригинални неща с ръцете си.

Ние вярваме, че в този случай вие определено трябва да привлечете децата си към подбраните страхотни идеи за коледна украса.

 Чорап “Снежен човек”

1

2

Реклама
loading...

От ненужни чорапи може да получите забавни снежни човечета. Трябват ви чорапи, които да напълните с ориз, няколко лепенки и копчета. Отрежете върха на чорапа, от другата страна го вържете с конец. Изсипете ориза, така че да се получи кръгла форма, плъзнете конеца отново, образувайки малка топка. Зашийте очите и носа, направете шал, пришийте копчета. А от остатъци може да си направите отлична шапчица.

Висулки-елхи

3

За основа използвайте пръчка канела и към нея с лепило прикрепете няколко изкуствени елхови клонки и цветни копчета. Тези коледни елхи не само са прекрасна украса за дома, но също така, ако ги затоплите ще пуснат аромат на канела.

Елен с коркови тапи

4

Коркова тапа – отличен материал за занаятчийство. Например, можете да направите този хубав елен. Имате нужда от няколко коркови тапи, лепило и различни мъниста за декорация. Изобщо не е срамно, дори може да го поставите на коледната си елха.

Формички от пръчки

5

От традиционните пръчки за сладолед получете сладки коледни елхи, снежни човеци и снежинки. Нуждаете се от боя, пайети, копчета и малко въображение. Могат да ги направят дори и най-малките деца.

Коледни елхи, изработени от цветна хартия

6

Това са толкова прекрасни коледни елхи, които могат да бъдат направени от зелена хартия или картон във формата на конус и да ги украсите с различни малки неща. Залепете копчета, камъни, мъниста и различни фигури от хартия.

Картофени рисунки

7

8

Тази рисунка се получава чрез потапяне на половин картоф в обикновена боя. А останалата част се оцветява, след като боята изсъхне. Тази опция е идеална за много малки деца.

Снежинки от макарони

9

Закрепете макарони с различни форми с лепило и покрийте със сребърна боя, закрепете лента – необичайната коледна снежинка е готова.

Снежни човеци от капачки

10

Метални капачки се покриват с бяла боя (по-добре да се вземе акрилна) и се слепват една с друга, както е показано на снимката. Начертайте снежен човек и украсете лицето му, сложете му шалче. Ако сложете към него панделка на върха, снежният човек може да виси на коледната елха.

Играчки от шишарки

11

От шишарки могат да бъдат направени различни животни и всякакви други персонажи. Ще ви трябват боя, парчета плат, копчета и разбира се, въображение и вдъхновение.

Коледна елха, изработена от копчета

12

Вземете зелени копчета в различен размер и няколко кафяви за стъбло и прекарайте конец през тях. Украсете короната със звездичка.

Цветни топки

13

Поставете парчетата от пастели в прозрачна коледна топка, нагрейте със сешоар, и постоянно усуквайте топките. Разтопени, пастелите като остават вътре оформят красиви цветни линии.

Гирлянди с цветни топки

14

Нарисувайте шнур от гирлянд и основа на електрически крушки, след това дайте на детето си разноцветни бои – нека направи ярки крушки. Тази рисунка може да бъде украсена като коледна картичка или като за подаръчна торбичка.

Блестящи звезди

15

Картонени парчета от руло може да се превърнат в ярка коледна украса. Изрежете цилиндъра на еднакви по ширина детайли, така че да се получи нещо подобно на венчелистчета и с лепило оформете на звезда. Когато заготовката слепне, залепете към нея искри (брокат). Сега можете да я окачите на коледната елха.

Вижте още: Как правилно да се грижим за дървото на парите?

Коледни топки, направени от хартия

16

Направете шаблон и изрежете коледни топки от цветна дебела хартия или картон. Украсете с пайети, стикери или други декоративни елементи. Направете дупка и я сложете на коледната елха.

Елха от шишарка

17

Обикновената шишарка може да се превърне в приятно коледно дърво. Боядисайте го в зелено и украсете с мъниста и панделки. Можете да добавите малко сняг, като боядисате връхчетата с бяла боя.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ