Не харесвате чистенето? Тези 10 съвета ще ви харесат!

32847
Не харесвате чистенето? Тези 10 съвета ще ви харесат!
Не харесвате чистенето? Тези 10 съвета ще ви харесат!

Да бъдете мързелива домакиня не е толкова срамно! Известно е, че мързелът е двигател на прогреса. Тези, които мразят чистенето, са хора, които търсят безброй начини за облекчаване на тяхното положение.

Ще бъдете облекчени, ако използвате тези хитри съвети. Те ще ви помогнат да поддържате чисто в къщата ви, използвайки доказани и прости методи. Прекарвайте по-малко време в чистене и се научете да поддържате чисто! Освободете повече време за себе си!

Как да опростим чистенето?

Ролка с тиксо

Абажури, калъфи и недостъпни рафтове ще бъдат почистени с ролката с тиксо, която се използва за почистване на дрехи. Бързо и невероятно удобно!

Реклама
loading...

1

Полиращ спрей

Хладилник, маса за кафе и други продукти, ще се почистят лесно с помощта на спрей лак. Достъпен начин да получите невероятен блясък.

2

Печене с фолио

Внимателно увийте съда във фолио и ще го запазите чист за по-дълго време. Забравете за залепналата храна при печене по всички тави!

3

Икономични прибори

След приготвянето на закуска в пластмасов пакет, можете с чиста съвест да го хвърлите след хранене. Съхранете чистите си прибори и най-важното – спестете време!

4

Тиксо

Трохите, счупените стъкла и другите малки неща, които създават мръсотия, е лесно да бъдат събрани с помощта на самозалепваща се лента.

5

Чисти плочки

Спрете да използвате сапун в банята – заменете го с душ-гел. Тази инвестиция е оправдана: гелът не оставя след себе си неприятни следи за разлика от сапуна.

6

Почистете блендера

Блендерът ще се измие много лесно, ако го напълните с вода и пуснете няколко парчета сапун, включете го за няколко минути. Става идеално чист!

7

Фолио

Опаковайте във фолио местата, където стоят храните – рафтовете в хладилника например. Така вие значително ще облекчите живота си. Сега е достатъчно просто да смените фолиото с ново, без да губите време в чистването на замърсени рафтове.

8

Четки

Четката винаги трябва да бъде стандартна и под ръка.

9

Блестяща решетка

Решетката на котлона, пълна с мазнини, е лесно да бъде измита, ако се приложи към нея амоняк. Изсипете в пакет с закопчалка 50 грама разтвор на амоняк, пуснете вътре решетката и след 2 часа ще видите истинско чудо. Решетката ще бъде като нова!

10

Вижте още: 15 идеи за коледна украса, която можете да направите с децата си

Опитайте се да направите всичко това, за да престанете да възприемате чистенето като толкова значително събитие: чистете всеки ден, малко по малко.

Ако правите това, ще ви бъде по-лесно и мръсотията ще престане да се натрупва – всичко ще бъде по план. Чистотата изисква да се грижите за нея! Препоръчайте тази статия на приятелите си, ще променят отношението си към чистенето.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ