Хороскоп за 2017 година от известен европейски астролог

5185
Хороскоп за 2017 година от известен европейски астролог
Хороскоп за 2017 година от известен европейски астролог

Всеки хороскоп на Бернард Матийо е изключително точен! Имайки неговата прогноза за тази година ще видите, че всяка дума ще се сбъдне. Това са новини и прогнози, не просто хороскоп. Разбира се, ние сме създателите на собствената си съдба, но понякога е много полезно да се запознаем с това, което са ни подготвили звездите. Особено, ако те ни обещават приятна изненада.

Тази година обещава да бъде много благоприятна за всички зодиакални знаци. Ще има много промени, много тежки случаи. Тази година, като че ли ще създава ново начало. Ето какво ви е подготвила предстоящата 2017 година под знака на Петела!

Овен (21.03-19.04)

За Овена тази година ще бъде годината на малките проми. Не забравяйте, че както Екзюпери е казал “изкуството е в малките стъпки”, и за Овен тази приказва ще важи с пълна сила. До октомври ще забележите колко малки стъпки и малки промени са довели до значителни промени за по-добър живот.

Просто не правете нищо неочаквано, ще е трудно, но след това ще съжалявате. Първо, мислете, че всичко е за добро.

Реклама
loading...

По отношение на кариерата годината ще бъде стабилна, най-накрая може да дишате спокойно. Но в личен план ще има буря, която само ще засили връзката ви, а ако сте в търсене, тази година е благоприятна за създаването на нови и трайни взаимоотношения.

Телец (20.04-20.05)

За Телец, тази година ще бъде под символа на освобождението. Много хора ще останат нежелани, излишната работа ще си отиде. Но не се притеснявайте! Петелът ви е приготвил нещо по-добро. Убедете се сами до края на лятото и ще се радвате на приятни изненади.

Пуснете старото си Аз. В края на краищата, ако не пуснете нещо да си отиде, то няма как да ви застигне нещо по-добро.

Промените в кариерата може да са големи, но всички те са за по-добро, дори ако първоначално не изглежда да е така. Не се страхувайте да действате. Същото трябва да се каже за личните взаимоотношения, не се страхувайте да направите сериозни стъпки към партньора, това само ще засили връзката ви.

Близнаци (21.05-20.06)

За Близнаците през тази година ще има контрасти. Пълно съответствие с вашия вътрешен и външен свят.  Хванете късмета си в живота и вие ще успеете!

Не се лишавайте от малките удоволствия. Когато сте в добро настроение, можете да преместите планини, и това е, което е необходимо сега. Усилията са оправдани.

В кариерата си сте твърде разхвърляни. Положението ще тръгне надолу, после нагоре, като същевременно ще се запази стабилността ви. В личните отношения ситуацията е изцяло същата, както винаги зависи всичко от вас, а звездите ще подкрепят решенията ви.

Рак (21.06-22.07)

Тази година ще бъде годината на търпението за Раците. Миналата година вие имахте доста малки промени в живота си. Тази година е ред на малко почивка и нека самата вселена да влезе в игра.

Погрижете се за вашите нерви и здраве. Обърнете внимание на близките си хора. И тогава всичко ще бъде добре. И към себе си и към околната среда ще имате по-специално отношение тази година.

В кариерата си най-накрая ще постигнете дългоочакваната стабилност, която може да се случи в края на годината. Само трябва малко да си почините за нови постижения. В личен план – силна романтика, решете се на романтични действия, така ще се чувствате полезни.

Лъв (23.07-22.08)

Тази година ще бъде за вас годината на съживяването. Вие ще бъдете ентусиазирани да участвате в нови и вълнуващи неща, ще имате много среши с интересни хора, както и много пътешествия. Трябва само да приемете с благодарност всичко добро, което ви предлага тази година. Вие сте преминали през много и това е достатъчно.

Не изпускайте късмета си да мине покрай вас и най-вече не му позволявате да застигне други. Това е вашата задача.

От гледна точка на кариерата ви е време да помислите за нещо повече. В личните отношения страстта е малко и дълбочината може да изчезне, но с времето рецесията ще отмине и ще последва възход.

Дева (23.08-22.09)

Тази година ще бъде година на възможностите за вас. Разбира се, те трябва да се използват. Не се страхувайте, че ще загърбите вашия обичаен начин на живот, а напротив, бъдете в състояние да укрепите положението си.

Дайте си време за почивка, не трябва да сте толкова натоварени. Всичко в умерени количества е добро.

От гледна точка на кариерата, просто продължавайте да работите, за да не изпуснете възможностите. В личния живот са възможни изненади са възможни, и те ще бъдат приятни и няма да зависят толкова много от вас.

Везни (23.09-22.10)

Тази година ще бъде годината на постоянството за вас. Вие просто трябва да покажете малко постоянство, да определите целите си и ще успеете. Дръжте дистанция от ненужни и излишни случаи, не трябва да губите време и енергия.

Определете приоритетите, изберете това, което е най-важно за вас. И след това може да избегнете умората и безсмислените неща.

Също така, в кариерата си се фокусирайте върху най-важните задачи и тя ще ви донесе успех. В личните отношения има много страст и тя ще ви даде сила и увереност, за да се движи напред във всички сфери на живота.

Скорпион (23.10-21.11)

Тази година ще бъде добре да се промените. Вие най-накрая ще решите какво искате и ще започнете упорити действия. Вътре в себе си Скорпионите имат мистериозна и мистична сила, която им помага.

Слушайте себе си и действайте така, както интуицията ви казва – тя не мами.

В кариерата – много творчество и развитие, активни сте във всички области, в които наистина искате да действате. В личен план всичко много зависи от партньора ви, очаквайте, но не правете неща, защото ще бъдат вредни за вас. До пролетта всичко ще бъде решено по най-добрия начин.

Стрелец (22.11-21.12)

Тази година ще бъде за вас годината на големите решения. Животът ви може да се промени драстично, както винаги сте искали. Не обещаваме, че ще бъде лесно, но целта си струва. Тези решения значително ще засегнат целия ви бъдещ живот към по-добро.

Направете последните няколко стъпки, въпреки че сте уморени. И вие можете да си починете. Щастието не е далеч.

Времето е подходящо да мислите за развитие в кариерата, така че не спирайте развитието си. В личен план всичко зависи от вас и вашите решения.

Козирог (22.12-19.01)

Тази година ще трябва да преосмислите някои неща. Вие внезапно осъзнавате, че не сте виждали пълната картина и сега сякаш люспи са паднали от очите ви. Не бързайте да действате, подарете си време, опитвате се да разберете всичко.

Ще си спомните много за миналото, може би дори и тъжните и щастливите периоди от живота си. Вземете всичко, което е добро от миналото в бъдещето.

Абсолютна стабилност в кариерата, най-вероятно ще искате да научите нещо ново. В личен план ви е леко скучно, добавете приятно романтично приключение в отношенията ви.

Водолей (20.01-18.02)

За вас това ще бъде годината на духовно търсене. Работата е там, че сега, в добрата и стабилна ситуация ви гони меланхолия. Искате едно, но сте настроени за друго… Потърсете и ще намерите – звездите осветяват духовния ви път.

Общувайте повече с близките си, поискайте помощ и ще я получите. Сега не е лесно, но сега е времето, когато можете да разберете кой е във вашата среда.

Добра кариера, растеж, но копнеете за нещо повече и това ще ви попречи да се насладите на успеха. Въпреки това в личните взаимоотношения, този копнеж по-скоро ще засили връзката ви или ще ви помогне да намерите вашия човек наистина, ако сте в търсенето му.

Вижте още: Горещ хороскоп! Тези 5 зодии влизат в златния списък на 2017 г.

Риби (19.02-20.03)

За Рибите това ще бъде годината на одобрението. Това ще отнеме много усилия, но ще покаже на света кои сте. Ще плувате срещу течението през пролетта, но можете да се справите.

Не се страхувайте от трудности, вие сте достатъчно силни, за да ги преодолеете. Малко търпение, постоянство и решителност, както и повече вяра в себе си.

В кариерата ви е възможен упадък до края на годината, но това е временно, звездите просто ви изпитват и каляват. В любовта всичко е просто прекрасно.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ