Разберете каква личност сте според вашата височина!

2488
Разберете каква личност сте според вашата височина!
Разберете каква личност сте според вашата височина!

Много може да се каже за една личност, ако погледнете нейните ръце, очи, устни, нокти и дори височина. Днес ще ви покажем какви характеристики са присъщи на хората в зависимост от това колко са високи. Трябва да признаем, че резултатите са доста любопитни!

До 140 см.

Вие сте щедра личност, която винаги се стреми да стане по-добра. Имате висок стандарт и голяма амбиция. Мнозина вярват, че с вас е доста трудно. Но в действителност, вие имате проблем със самите себе си. Можете да посветите много време на работа си. Във вас няма и следа от егоизъм. Основната причина, поради която работите толкова усилено, е, че искате да направите света по-добро място за живеене. Вие обичате саможертвено, до толкова колкото не ви заболи и не ви наранят. Но след предателството не спирате да обичате. Често хората не могат да оценят всичко, което правите за тях.

140-150 см.

Вие сте мечтател и това е във ваша полза: всички ваши мечти се сбъдват! Харесва ви да прекарвате времето си сами, мислите за своите виждания и планове. Вие сте интровертна личност, шумните и големи компании са чужди за вас. Вие се разбирате с хора, които са като вас. В нищо не се отнасяте лекомислено, правите всичко внимателно. Никога не тръгвате срещу другите, винаги разглеждате проблема от гледна точка на морала.

Реклама
loading...

150-160 см.

Не сте като другите. Вие имате добре развита интуиция, хората, които ви заобикалят, ви мислят за ексцентрична личност. Много от вас не ви разбират и това ви наранява. Имате нужда от лично пространство и не страдате, когато нарушават границите ви. Вие сте креативни и винаги се стремите да подобрите уменията си. Емоционални сте. Разбирате се с хората и умеете да виждате техните силни и слаби страни.

160-170 см.

Вдъхвате доверие и хората се възхищават на вашия ум, общителност и искреност – това ги привлича към вас. Обичате да общувате и имате какво да кажете. Вие сте тази личност, която събира масите. В същото време вие сте отговорен човек, който мисли за чувствата на другите. Винаги сте за истината и вярвате, че всички хора около вас са напълно честни. С вас е лесно, тъй като сте лидер, който е готов да поеме пълната отговорност.

170-180 см.

Един независим човек, който е уверен и обича да доминира. Вие живеете, базирани на мотото “По-добре да го направя сам.” Вие сте свикнали да разчитате само на себе си, знаете какво искате от живота и по всякакъв начин търсите посока да го реализирате. Не се страхувате от трудности. От близките си очаквате искреност. Не се страхувате да чуете истината и вярвате, че горчивата истина е по-добра от сладките лъжи.

180-190 см.

Вие сте чувствителни. На хората им е лесно с вас. Една от целите ви е да направите близките си по-щастливи, които не са никак малко. Вие имате светла и чиста аура. Хората в присъствието ви са спокойни и добри. Всеки ден се стремите да станете по-добри. Повече от всичко търсите любов и топлина. Много често сте склонни към несподелена любов.

Вижте още: Жена беше арестувана, заплашвайки себе си в интернет

190 см. и по-високи

На вас може да се разчита. Вие знаете как да слушате без осъждане и много внимателно. Нищо не може да ви извади извън кожата ви, винаги оставате спокойни и много устойчиви. Рядко се притеснявате за нещо. Предпочитате да решавате проблеми си и да направите всичко възможно, за да преодолеете пречките. Знаете как да си почивате и да работите, лесно намирате баланс между работата и свободното време.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ