Нов биологичен вид на Земята: Извънземно ли е детето? (ВИДЕО)

11984
Нов биологичен вид на Земята: Извънземно ли е детето? (ВИДЕО)
Нов биологичен вид на Земята: Извънземно ли е детето? (ВИДЕО)

В затънтено китайско село живее едно наистина необикновено момче! 7-годишният Нонг Йо Хуй никога не е боледувал, и бедните му родители не са го водили на лекар. Когато момчето най-накрая преминава рутинен преглед, докторите останали като гръмнати!

Първото, което забелязали са ярко сините очи на детето, нещо изключително нетипично за хората от този регион. Но очите му не са просто сини, те са различни, пише брадва.бг.

Според лекарите, това не са очите на човешко същество. Тоталната изненада дошла, когато докторите разбрали, че детето вижда перфектно в пълен мрак, точно като котка! Очите му излъчват синя светлина в тъмнината, но това не е отражение -те просто светят. Това е безпрецедентно за биологичен вид на Земята! /Котешките очи на пример светят в тъмното, защото отразяват, а не излъчват светлина/.

Изследователи направили следния експеримент: Дали на Нанг сборник с математически и логически задачи и го поставили в пълен непрогледен мрак! Детето решило всички задачи до една без грешка.

Вижте още: 30 невероятни снимки, които няма да повярвате, че са истина

Реклама
loading...

В момента Нанг е подложен на тестове в правителствена лаборатория. Бедният му татко Линг е доволен, защото е получил дебела „стипендия“ от правителството, за това, че е предоставил сина си на учените.

Според редица уфолози, Нанг е ярък пример на т.нар. „Звездно дете“ или казано с други думи – извънземен хибрид между човек и извънземно същество.

Вижте видеото:

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ