Младоженка за малко да се омъжи за брат си

8179
Младоженка за малко да се омъжи за брат си
Младоженка за малко да се омъжи за брат си

Сигурни сме, че всеки човек има гаден ден, но някои идват в най-неподходящият момент. Една бъдеща младоженка се надявала, че ще стъпи смело напред в семейния живот. Сватбата била подготвена, гостите били поканени и било необходимо само заветното “Да”. Единственият проблем е, че някои щати в Америка не одобряват брака между брат и сестра.

Как се е стигнало до там? Младоженката (предпочела да запази анонимност) искала да организира гостите и съответно използвала и снимки, с които да е по-лесно ориентирането на шаферките. Когато дошло времето на свекъра, младоженеца споделил, че това не е неговият истински баща, а доведен такъв, истинският бил представен с друга снимка. Изненадата била абсолютна, когато булката видяла собствения си баща. Още по-големият ужас започнал, когато дамата признала, че може да е бременна.

Вижте още: Нов биологичен вид на Земята: Извънземно ли е детето? (ВИДЕО)

Историята продължава с прибирането у дома и съобщаването на лошите новини, семейният съвет изобщо не бил особено изненадан и споделил, че знае за родствената връзка от няколко години. Пострадалата не споделя как продължава историята, но за няколко часа е станала най-четеното душевно излияние в Reddit.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ