Дева – подробен годишен хороскоп за 2017 година

4784
Дева - подробен годишен хороскоп за 2017 година
Дева - подробен годишен хороскоп за 2017 година

И тази година зодия Дева ще имат проблеми, както миналата, ако не са поставили нещата на мястото. Най-много изкушения ще имат в семеен план. Но от друга страна, ако успеят да намерят баланс, ще достигнат максимума във всички области. Пред тях е доста добра година.

Работа и финанси

През 2017-та е важно да си дадете достатъчно време и да не избързвате, когато става въпрос за трудовите задължения, защото така ще си навлечете сериозни проблеми в кариерата. Вместо това, е необходимо винаги да си давате достатъчно време да проверите дали всичко сте направили както трябва. Проверявайте документите и то по два пъти.

От началото на март ще забележите постепенен и сигурен растеж в професионален план. Просто не бързайте, защото така можете да пропуснете много възможности.

До 10 октомври няма нужда да се притеснявате за притока на пари. Идеалният период за печалба за Дева е от 20 септември до 10 октомври.

Реклама
loading...

Не се препоръчва да взимате и да давате заеми. Разполагайте с тези пари, които имате.

Любов, семейство и социален живот

Що се отнася до “възможностите” в този план, може да се каже, че много неща няма да се променят, погледнато в сравнение с предходната година.

Любовта като цяло, ще бъде насочена към членовете на семейството и партньора.

В началото на годината ви очаква раздор в интимните отношения и ще ви отнеме доста време, за да решите проблемите.

Но от друга страна, 2017-та ще бъде идеална, за да поработите над отношенията с хората. В началото на юн ще бъдете в по-добра позиция за даване и получаване на любов.

Ако нямате връзка, нова любов можете да потърсите в лицето на Козирог или Риби.

Вижте още: Алена разкри какво чака България през 2017 година

Здраве

В областта на здравето няма причина за притеснения. Важно е само да поддържате добра форма, да се храните здравословно и да спортувате. Поработете върху изграждането на здравословни навици.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ