Козирог – подробен годишен хороскоп за 2017 година

7117
Козирог - подробен годишен хороскоп за 2017 година
Козирог - подробен годишен хороскоп за 2017 година

Независимостта е ключова дума в света на представителите на зодия Козирог. Знаят какво искат. Тази година ще могат да си позволят почивка и ще дочакат успеха от усилената работа.

Работа и финанси

Както обикновено, хората ще ви наблюдават и ще се интересуват как се справяте с всичко. Не позволявайте това да се отрази на вашия напредък. Добрата новина е, че ще бъдете отворени и готови да споделите вашите тайни, енергия и успех. Просто бъдете внимателни с кого ги споделяте.

Има разлика между упорита работа в екип и жертване, за да останете популярни. Бъдете наясно с тези, които се опитват да откраднат плодовете на упорития ви труд.

Това е година и за ново начало в професионален план, така че ако не ви харесва сегашната кариера, сменете я.

Реклама
loading...

Финансовото ви състояние ще бъде по-добро от миналата година и ще имате повече късмет, а с това и по-голям приток на пари, които не е зле да пестите за “черни” дни.

Любов, семейство и социален живот

По отношение на социалния живот, през 2017 година върху зодия Козирог, голямо влияние ще има планетата Марс, така че хората около тях ще бъдат изненадани от липсата на желание за излизане и общуване.

Фокусирайте се върху нещата и областите, които са важни за Вас в момента, а не върху маловажните и преходни неща. На есен ще намерите по-добър баланс между различните области в живота.

Тази година, планетата Венера ще управлява любовта, така че е достатъчно само да пожелаете и ще имате напредък. Упоритостта е ваша силна страна – никога не забравяйте това.

Ако нямате партньор, потърсете го в лицето на Риби или Стрелец.

Вижте още: Кратък и точен еврейски хороскоп. Научете повече за вашия знак!

Здраве

За по-добро здраве, наблюдавайте психическото си състояние. Особено, ако имате проблеми със съня. Яжте здравословна храна, спортувайте и редовно релаксирайте. Почивката трябва да бъде приоритет.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ