Риби – подробен годишен хороскоп за 2017 година

9413
Риби - подробен годишен хороскоп за 2017 година
Риби - подробен годишен хороскоп за 2017 година

2017 година за представителите на зодия Риби ще бъде монета с две страни. Първата половина ще бъде успешна по отношение на комуникацията, кариерата и парите, но през другата половина ще бъде необходимо да положите повече усилия и труд, за да поддържате нещата под контрол.

За щастие, Рибите не се страхуват от упорита работа. Добрата новина е, че ще осъзнаете, че всички трудности са предизвикателства, които ви правят по-силни и по-добри.

Работа и финанси

Вашата упорита работа ще се отплати в началото на 2017-та, когато ще получите финансов стимул.

Всичко си идва на мястото, така че в нито един момент не мислете, че всичко е загубено, но се опитайте да разпознаете новите възможности.

Реклама
loading...

Благоприятен период е първото тримесечие, докато през останалите месеци ще имате по някой дребен проблем. Ако влизате в партньорства и споразумения на работното място, то нека бъде с Везни.

Всички важни задължения ги довършете до март, защото тогава шансовете за успех са близо 100%.

Любов, семейство и социален живот

Що се отнася до семейството, приятелите и любовта, ще имате комфорт и близост. През юли, в любовта ще се сблъскате с проблеми и трудности. Това ще бъде добър момент, за да прецените вашите отношения.

Чувствате ли се добре? Щастливи ли сте? Ако отговорът е не, тогава трябва да се замислите какво давате и какво получавате в замяна.

Септември и октомври са също критични месеци за комуникация и междуличностни отношения, но трябва да имате повече вяра и нежност.

Бъдете толерантни и внимавайте с Везни, Дева или Телец. Ако търсите нова любов, това са идеалните знаци.

Най-добрият период за любов определено ще бъде месец януари.

Вижте още: Коя е идеалната професия за вас според астролозите? 

Здраве

Не позволявайте на удоволствията да навредят на здравето ви. Въпреки успехите, които ще изживявате в началото на годината, бъдете умерени във всичко. Възможни са стресови дни, тревожност и депресия, ако страдате от лош сън. Това ще бъде първият знак, че трябва нещо да се промени или да посетите лекар.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ