Телец – подробен годишен хороскоп за 2017 година

9082
Телец - подробен годишен хороскоп за 2017 година
Телец - подробен годишен хороскоп за 2017 година

Твърдоглавият, но търпелив Телец е способен да оцелее след “буря”. Именно това качества ще му помогне да преодолее трудния период през 2017 г., свързан с работата и финансите. Това ще бъде година на доста усилия, но и заслужени награди.

Работа и финанси

Може би ще се сблъскате с кризи и проблеми в работен план, но не търсете врагове, особено сред колегите си. Най-големият враг, който ще имате ще бъдете самите вие.

Очакват ви много проблеми във финансов и бизнес план, но вместо да се концентрирате върху тях, най-добре е да се посветите на вашите умения и качества и да вярвате, че можете чудесно да си свършите работата.

Ако искате да печелите повече пари, знайте, че ще трябва да работите усилено, а усилената работа ще ви се отплати в периода от 6 май до 31 юни 2017-та година. Избягвайте кредитите на всяка цена.

Реклама
loading...

Любов, семейство и социален живот

Едно нещо е сигурно – тази година ще получите много подкрепа и помощ от приятели, роднини и близки. Тази година и романтиката през цялото време ще бъде на върха. Способността ви да комуникирате, да се разкриете и доверите на партньора ще допринесе за укрепването на връзката.

Също така, и доверието, което имате един към друг ще играе ключова роля във вашата връзка. В периода между юни и юли следващата година, е много важно да сте особено толерантни и търпеливи с любимия човек.

Съвместната почивка ще събуди страстта във вашата връзка, съветва хороскопа за зодия Телец, така че е важно да го съобразите, когато планирате ваканцията.

Ако сте в търсене на нова любов, потърсете я в лицето на Девата.

Вижте още: Какво казват картите ТАРО за вас през 2017 година

Здраве

Тази година ще имате голям напредък, когато става въпрос за здравето, особено физическото. Критичен период ще бъде между 22 октомври и 8-ми декември, когато ще бъдете изложени на много стрес и ще бъдете склонни към настинки.

Яжте храна, която ще подобри кръвообращението ви, тъй като именно тя е слабата ви точка. В следобедните часове пийте повече чай, който има успокояващ ефект.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ