Как обикновената метла може да изгони лошата енергия от дома ви?

34975
Как обикновената метла може да изгони лошата енергия от дома ви?
Как обикновената метла може да изгони лошата енергия от дома ви?

Купете си нова метла и променете живота си!

Най-необичайните вещи в нашия дом се оказва, че могат да ни удивят със своите свойства. Можете ли да си представите, че една метла може да бъде необикновена? Колкото и да е странно, дори тя може да бъде превърната в мощен пазител на дома ви и да ви отърве от цялата негативна енергия, която ограничава просперитета в семейството ви.

Ето как да се отървете от негативността и неуспехите!

Ако сте жертва на серия от неуспехи и липса на пари, метлата ще ви помогне да подобрите състоянието си. Трябва да си купите нова метла в период, когато фазата на Луната е такава, че тя намалява, и да изчистите с нея апартамента си. Нужно е да изчистите и най-отдалечения ъгъл от вратата, като си повтаряте: “С тази метла ще ме напуснат всички нещастия и неуспехи”. Боклукът от този ден го вземете и изгорете (по-добре е да го изгорите, отколкото само да го изхвърлите) и изхвърлете метлата – никога повече не я търсете. Ако някога ви се случи да видите захвърлена метла, не я докосвайте, нито я прескачайте!

Ето как да привлечете пари с една обикновена метла!

Реклама
loading...

Във фаза на нарастващата Луна купете нова метла и й вържете зелена панделка или лента. Поставете във всеки ъгъл на дома си монети. Оставете ги там за една нощ и на сутринта изметете всички ъгли с метлата и съберете всички монети с лопата, като си повтаряте: “Аз събирам монети, богатство, сребро и злато, аз ще бъда богат”.

Вижте още: Ако видите банкнота на предното стъкло, тръгнете веднага!

След това сложете монетите в съд, покрийте ги с капак и ги съхранявайте някъде далеч от очите ви. Монетите не трябва да бъдат изваждани, за да не се зароди съблазън във вас към парите. Метлата може да се използва в домакинството по предназначение. Просто я сложете в ъгъла с дръжката надолу. За да привличате пари или да си имате талисман, не е лошо в къщата ви да има метла, дори ако използвате предимно прахосмукачка.

Нека дори метлата да стои у вас само с декоративна цел. Просто я окачете на стената си с дръжката надолу. В коридора близо до входната врата в ъгъла или окачена на стената, метлата ще ви предпазва от неприятностите и злите духове, които вредят на благосъстоянието ви.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ