14 правила на японките относно мъжа. Приложете ги!

5504
14 правила на японките относно мъжа. Приложете ги!
14 правила на японките относно мъжа. Приложете ги!

Покорете мъжа си с правилата на японската съпруга!

Разбира се, всяка страна има своите особености в семейния живот и да си признаем някои звучат доста странно. Япония е страната, пълна с невероятни открития по отношение на междуличностните отношения. Именно затова е толкова интересно да видим “устава” за идеалната японска съпруга.

 1. Вашият мъж е ваш цар.

Никога не забравяйте, че вашият мъж трябва да бъде приоритет в живота ви. Той е по-важен от вас, вашите родители, вашите интереси и дори вашите деца, вашият съпруг е най-важното нещо в живота ви.

 1. Събуждайте се рано.

Обезателно се събуждайте рано, за да направите здравословна закуска на мъжа си и бъдете сигурни, че той ще се получи добър старт на деня си. Ако той трябва да излезе от дома ви преди вас, вие все пак трябва да гарантирате, че закуската е вече готова и го чака в кухнята.

 1. Никога не го дразнете!

Не се заяждайте с мъжа си за нищо. Ако той иска да пие много, след като се прибере, приемете, че всичко е свързано с работата му. Ако той забрави да вземе боклука, го изхвърлете сами.

 1. Оставайте си вкъщи.
Реклама
loading...

Когато мъжа ви се върне у дома след напрегнат работен ден, се опитайте вече да сте се прибрали. Ако вие също трябва да работите през деня, се прибирайте у дома възможно най-скоро!

 1. Усмихвайте се.

Когато вашият мъж се прибере у дома, го посрещнете със чистосърдечна усмивка. Ако имате възможност, пропътувайте десетина километри само за да му занесете топла храна.

 1. Подготвяйте вечеря.

Вие сте си вече у дома и обезателно трябва да приготвите вкусна вечеря, която трябва да бъде готова, непосредствено след като мъжа ви се е прибрал от работа. Той може и да е изморен, затова бъдете на разположение да му направите и масаж.

 1. Оставете го да излиза с приятели.

Не се сърдите, ако той иска да излезе вечерта с приятели или да играе на покер с тях. Усмихнете се и му покажете, че ви е грижа за него, като му направите един сандвич за из път.

 1. Искайте разрешение преди да купите нещо.

Ако имате намерение да използвате заработени от вас пари или средства от вашата собствена заплата, не забравяйте да го попитате, преди да си купите нещо за себе си.

 1. Оставете изборът не него.

Нека мъжът ви реши какво да гледате по телевизията. Телевизията е негово право и затова трябва той да реши кой канал да гледате. Същото важи и за филмите и киното.

 1. Бъдете покорна.

Не правете нищо, което той не би искал да направите. Никога не се оплаквайте. Ако мъжът ви иска да гледа риалити предаване или иска да излезе да пие по нещо с приятели, вие трябва да приемете това негово право. Това ще ви донесе щастие!

 1. Бъдете дива в леглото.

Омагьосайте го! Ако вашият мъж обича секси бельо, това означава, че трябва да носите такова. Бъдете срамежлива и стеснителна в компанията на други хора, но когато светлините изгаснат, идва ред на дивата ви природа. Мъжът ви може да ви направи щастливи, така че той е единственият човек в света за вас.

 1. Добре е да знаете поне малко за спорта.

Ако знаете поне няколко неща за спорта, то това е една добра тема за разговор. Въпреки това, винаги оставяйте мъжа ви да започне дискусията.

Вижте още: Котката – показател за благополучието на човека

 1. Бъдете във форма.

Вашият човек трябва да се гордее с вас, така че поддържайте фигурата си и се обличайте красиво.

 1. Дръжте вещите си чисти.

Винаги пазете къщата си безупречно чиста. Ако направите това, мъжът винаги ще бъде с вас. Той не трябва да губи време в търсене на чисти чорапи и бельо. След приключване на прането, не забравяйте да се уверите, че ризите му са огладени.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ