Излекувайте щитовидната жлеза с тази прекрасна напитка!

8982
Излекувайте щитовидната жлеза с тази прекрасна напитка!
Излекувайте щитовидната жлеза с тази прекрасна напитка!

Проблемите с щитовидната жлеза често могат да направят трудно постижима целта за загубата на наднормено тегло. Затова ние ви препоръчваме една много полезна напитка, която не само ще подобри функцията на щитовидната жлеза, но и бързо ще постигнете резултати в загубата на тегло. Това естествено средство е дори подкрепено от редица експерти в областта на общественото здраве. По отношение на метода за приготвяне няма как да бъде по-лесен.

Необходими продукти:

40 млади зелени орехи

натурален мед – буркан

стъклен буркан

Реклама
loading...

Какво да направите:

Първо, изплакнете добре орехите. Използвайте игла, за да ги прободете на няколко места и да направите малки разрези в кората им. Поставете орехите в буркан и след това добавете меда. Оставете буркана на светло място (на перваза на прозореца) в продължение на 40 дни, след това прецедете течността и съхранявайте в стъклена бутилка.

Как да използвате:

Пийте това лекарство на празен стомах сутрин. Дозировката трябва да бъде достатъчно малка – 5 мл.

Вижте още: Яжте червено цвекло и никога повече няма да ходите на лекар!

Забележка: Ако проблемите с щитовидната жлеза продължават, повторете лечението още веднъж, но също така, за да бъдете сигурни, отидете на лекар.

Йодът, който се намира в младите зелени орехи, е важен за стимулирането на щитовидната жлеза, която произвежда хормони за правилното функциониране на целия организъм. За нуждите на щитовидната жлеза, са необходими най-малко 200 микрограма йод дневно. Увеличаването на приема на йод е важно за лечението на различните здравословни проблеми.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ