Сбогувайте се с косопада, като добавите това в шампоана си!

Сбогувайте се с косопада, като добавите това в шампоана си!
Сбогувайте се с косопада, като добавите това в шампоана си!

Колко от вас страдат от досадния проблем като косопада? Всяка жена е длъжна да се грижи за красивата си коса, защото това я кара да е наистина привлекателна. Но какво да правите, ако тя пада значително и не е толкова красива напоследък?

Загубата на коса е често срещано явление и причините за този проблем са най-разнообразни. На първо място, трябва да обърнете внимание на шампоана си. Възможно е той да не съдържа достатъчно хранителни вещества, които са необходими за корените и кожата на главата!

Отделете 5 минути на тази статия и ще видите как можете да подобрите състава на шампоана си до 100% ефективност. Един месец по-късно ще забравите за проблемите с косопада.

Етерични масла за растеж на косата

Необходими съставки:

  • 10 капки етерично масло от розмарин
  • 10 капки етерично масло от лимон
  • обикновен шампоан

За да приготвите това ефективно средство, вие просто трябва да изсипете етеричните масла в обичайния шампоан, който ползвате. Как да не ви харесва простотата на тази рецепта!

Маслото от розмарин се използва от лекарите от доста дълго време: то стимулира кръвообращението на главата и подхранва космените фоликули. По този начин косата става по-здрава и се засилва нейния растеж.

Вижте още: Използвайте листа от гуава и се отървете от кожните проблеми!

Можете също така да добавите в шампоана си витамин Е на капсули. Изсипете съдържанието направо в шампоана. Сега всеки път, когато миете косата си, вие ще извършвате медицинска процедура!

След 2 месеца косата ви ще стане по-гъста и здрава! Тайната е проста, а резултатът е красива и прекрасна коса без проблеми с косопада. Не забравяйте да споделите полезната рецепта с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ