Внимание! 11 качества, които вадят на показ провинциалното във вас!

7709
Внимание! 11 качества, които вадят на показ провинциалното във вас!
Внимание! 11 качества, които вадят на показ провинциалното във вас!

Вкусът и чувството за стил – това е, което не може да се купи с пари. Това е особено подходящо за жените, които искат да изглеждат колкото е възможно по-ярко сред тълпата. Казват, че едно момиче може да излезе от селото, но селото от момичето – някога. Вижте 11 качества, които вадят на показ провинциалното във вас!

Младите дами с провинциален произход, в опитите си да се открояват сред тълпата, прибягват до най-разнообразни начини. Разбира се, сред момичетата от провинцията има много елегантни, образовани и интересни. Ние описахме само един специален вид жени.

Качества на провинциалистките

1. Токчета навсякъде

Въпреки, че са извън града на барбекю, провинциалните момичета избират да обуят токчета. Те мечтаят за маркови обувки с ултра високи токчета, но ако не могат да си ги позволят, си купуват реплики, което може да се види от километри.

Реклама
loading...

2. Прекалено акцентират върху сексуалността

Някак си, момичетата от провинцията в повечето случаи си мислят, че трябва да покажат на целият свят всичките си женски извивки.

Червилото – ярко червено, цветът на косата – ослепително рус или черен със син отенък, шията – с дълбоко деколте, а полата, разбира се, мини. Да не говорим за силната жажда за животински щампи, кристали и пайети.

3. Състезание за марки

Основното нещо – да си купите едно нещо от марков бутик, само за да получите своята карта, която ще блесне в чантата ви или червило, което всеки път случайно ще пада в присъствието на голям брой хора.

Ако дрехите имат етикет с цена, провинциалното момиче никога няма да го премахне. Тези момичета обичат другите да виждат етикетите с цените.

4. “Тунингован” външен вид

Провинциалните жени – любимите клиенти на козметици и пластични хирурзи. Гел върху устните и бузите, по-малък нос и по-дълги мигли.

5. Шумна веселба

Ако видите момиче в заведение цяла вечер само с едно питие, не го пие, но е в ръката й, то най-вероятно тя е от провинцията. Би искала да бъде като останалите.

6. Отношение към мъжете

Провинциалистките гледат на мъжете хищническо. Един миг и тя прочита всичко: размерът на доходите, нивото на щедрост и цялостния потенциал. За тях не е важно дали ще бъде груб или ще пие, най-важното е да бъдат обезпечени.

7. Желанието да се омъжат

Всяко момиче има такова желание. Но за провинциалистките не е важно да имат семейство. На първо място, това е възможност да стъпят в големия град и да имат къща, пари…

8. Имат къса памет на собствената си биография

Рядко провинциалните момичета разказват миналото си и откъде са. Много често можете да чуете неясни истории за лоша съдба.

9. Необяснима увереност в собствената си неотразимост

Това момиче си мисли, че всичко в този свят се върти около нея.

10. Излишните орнаменти

Всички бижута от благородни метали и камъни момичето носи като украса. В края на краищата нали носи злато…значи изглежда скъпо и богато.

11. Работа

Най-често стават сервитьорки или секретарки.

Не забравяйте, че винаги е необходимо да подчертаете своята индивидуалност, не е задължително да бъдете като всички останали. Избягвайте изброените по-горе 11 качества и само така ще бъдете интересни за другите. Обръщайте внимание на самостоятелното си развитие, защото перфектни и незаменими хора не съществуват. Гордейте се с родното си място и семейството си!

Вижте още: Направете си домашен крем, с който да преборите бръчките!

Бъдете женствена и елегантна! Споделете статията с приятелите си в социалните мрежи.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ