Тази маска ще върне повредената ви коса обратно към живота!

Тази маска ще върне повредената ви коса обратно към живота!
Тази маска ще върне повредената ви коса обратно към живота!

Представяме ви най-добрата маска за коса, която никога не сте опитвали! Резултатите просто ще ви впечатлят!

Това лечение ще осигури забележителен ефект върху косата ви, ще подобри състоянието й, ще стимулира по-бързия й растеж и ще помогне за предотвратяването появата на косопад.

Нанасяйте тази невероятна маска два пъти седмично и в рамките на 6-8 седмици, тя ще може напълно да възстанови косата ви и да укрепи нейната структура. Можете да повторите лечението след 3 месеца, ако е необходимо.

Ето как можете да направите маската:

Смесете една чаена лъжичка мед или захар с една чаена лъжичка топло мляко. След това, ако е възможно, добавете 20 грама прясна мая, но ако не можете да намерите, можете да я замените със суха. Все пак, имайте предвид, че 1 пакетче суха мая от 7 грама се равнява на 40 грама прясна мая.

Оставете сместа на топло място за 15-20 минути, за да се извърши процеса на втасване. След това нанесете върху чиста и влажна коса, продължете нанасянето върху краищата на косата. Можете също така да направите тази процедура с немита коса.

Вижте още: Направете си домашен крем, с който да преборите бръчките!

Сега увийте косата в топла кърпа. Високата температури ще установи благоприятна среда за оптимално развитие на дрождите.

Колкото повече те набъбват, толкова по-голяма концентрация на витамини, минерали и протеини ще получи вашата коса. По този начин космените фоликули ще абсорбират най-добре маската.

След това изплакнете и се насладете на лъскавата си, здрава и плътна коса!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ