Конец на китката: решение за всеки повод. Разберете как!

95323
Конец на китката: решение за всеки повод. Разберете как!
Конец на китката: решение за всеки повод. Разберете как!

Обръщали ли сте внимание, че в днешно време все повече и все по-често хората носят конец в най-различни цветове, вързан на китката.

Питали ли сте се: “Защо?”

Толкова е просто!

В нашето капризно време ние често си спомняме за древните знаци и вярвания в търсене на защита от житейските проблеми.

Едно от тези вярвания е носенето на шарен конец, който се връзва на китката. Кабала талисманът дори се носи от бизнес звезди, политици и големи бизнесмени. За направата на такива талисмани ще ви трябва натурална нишка  – лен, коприна или памук.

Реклама
loading...

Ние не знаем дали това е вярно или невярно, или нещо друго, но има ситуации, когато искате да намерите помощ и подкрепа. Възможно е, конецът, вързан на китката, да ви помогне. Най-важното е да вярвате в късмета си. Ако този амулет просто ви дава увереност, тогава той ще проработи.

Смята се, че влиянието и силата на конеца зависи от цвета. Така че в зависимост от проблема, просто изберете подходящия цвят.

Червеният конец ще ви накара да сте неуязвими: предпазва ви от хулигани и лоши хора.

Оранжевата и жълта прежда предпазва от завистливи очи и урочасване.

Зелената гривна ще привлече успех във финансово отношение и ще ви предпази от крадци и измамници.

Синият конец влияе на интуицията и способността да поддържате разговора. Така че, ако имате проблем с общуването, носете гривна с тези цветове и тя ще ви превърне в приятен спътник.

Лилавата прежда ще ви помогне да избегнете опасни ситуации, ще спестите неприятности.

Бял конец – най-подходящ е за ученици и студенти. В действителност този цвят улеснява процеса на обучение и прави хората по-любопитни и отворени, развива им паметта.

Три цвята прежда (може да бъдат различни цветове), вързани едновременно на китката, ви помагат за подмладяването и подобряването на здравето.

Как да връзвате конеца?

Преждата трябва да се завърже на седем възела, всеки от които е един от 7-те духовни измерения. Оставете да ви я върже човек, който наистина ви обича и на който всъщност му се доверявате напълно.

Не може сами да си вържете конеца: според общоприетото схващане няма да има никакъв ефект.

Вижте още: Уникалните свойства на тамяна, които малко хора знаят!

Носете нишката на лявата ръка, защото тя се счита за “получаваща”, а не за “отдаваща”.

От особено значение е червената нишка. Тя не само ви предпазва от външни негативи, но също така елиминира завистта и злобата. Ако решите да я носите, от момента на появата на китката ви, вие не само ще се въздържате от лоши дела и думи, но дори и от лоши мисли.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ