Прочистване на организма с помощта на ориз! Вижте как!

12724
Прочистване на организма с помощта на ориз! Вижте как!
Прочистване на организма с помощта на ориз! Вижте как!

Опитайте този метод на прочистване на организма и със сигурност ще бъдете изненадани от резултатите!

В днешно време ниското качество на храните може да навреди на здравето ни. Вредните вещества се отлагат в човешкото тяло и се нарушава нормалния ритъм на работата му.

Очистването на тялото е неразделна част от здравословното функциониране на организма.

Днес ние ви предлагаме очистване с помощта на ориз. Този метод е популярен по тибетските зими. Оризовите зърна съдържат кристална решетка, която под влияние на обикновена вода придобиват свойства, които влияят на прочистването на червата.

Също така оризът е уникален с това, че нишестето, съдържащо се в него, позволява да се абсорбират напълно всички токсини, които се съдържат в голямото черво и в тънките черва, а след това продължава да очиства цялото човешко тяло.

Реклама
loading...

За да направите това, ви трябва дългозърнест ориз (не кръгъл). Отделете толкова лъжички, колкото отговарят на вашата възраст. Измийте ориза и го изсипете в хладка преварена вода. Покрийте с капак и го сложете в хладилник. Рано сутринта отцедете всичката вода, а след това вземете една супена лъжица от ориза и варете в продължение на 3-4 минути без сол. Към съда с останалия ориз добавете вода и върнете обратно в хладилника.

Вижте още: Когато ядете яйца, се случват тези 12 неща в тялото ви!

За очистване на организма не използвайте наведнъж целия ориз.

Не ви препоръчваме да правите, каквито и да е промени в метода на пречистване.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ