Мухите вече няма да ви тормозят! Странен метод, но работи!

64756
Мухите вече няма да ви тормозят! Странен метод, но работи!
Мухите вече няма да ви тормозят! Странен метод, но работи!

Мухите могат да провалят, както доброто ви настроение, така и да ви отнемат от ценното време с близките ви, когато вместо да им обръщате внимание, се занимавате с всякакви методи, за да се отървете от нахалните насекоми! Кой не обича да прекарва време със семейството си през почивните дни, на пикник или барбекю? Това е особено вярно за тези, които живеят в собствен дом. Единственото нещо, което може да развали идилията ви, са комарите и мухите. В допълнение понякога те стават просто непоносими.

Въпреки това, има решение! Ние ще ви опишем подробно как да го приложите със собствените си ръце.

Ще ви трябват:

  • Пакетче или торбичка (например такава, в която можете да опаковате сандвич);
  • лимонов сок;
  • сол;
  • малки лъскави монети;
  • вода.

Смесете 2 и половина чаши вода с лимоновия сок и солта. Сложете продуктите в чашата, но не се пестете! Тази рецепта може да поеме около половин лимон. Излейте течността в пакетчето: затова е много важно, то да може да се запечатва. Преди да затворите торбичката, не забравяйте да оставите вътре и няколко монети. Това е всичко! Устройството срещу мухи е готово! Остава ви само да го прикрепите към рамката на вратата от външната страна, например, с помощта на гвоздей или телбод.

Вижте още: Почистване на матрака у дома само в 3 лесни стъпки!

Реклама
loading...

Естествено, вие искате да знаете защо този инструмент работи. В действителност, няма магически свойства, а просто е основан на науката. Оказва се, че окото на мухата е устроено така, че за разлика от хората, тя не може да ограничи количеството светлина, което влиза в него. В действителност, една монета е като малко огледало и отразява светлината. Така мухите просто не могат да се съсредоточат. Това означава, че слънцето ще направи всичко за вас!

Ако наистина искате да удвоите ефективността на метода, поставете торбичката с монети в близост до местата за пикник и тогава няма никакъв шанс мухите да съсипят деня ви!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ