Отвара от билки за укрепване на кръвоносните съдове: Уникална е!

3111
Отвара от билки за укрепване на кръвоносните съдове: Уникална е!
Отвара от билки за укрепване на кръвоносните съдове: Уникална е!

Тази отвара се основава на комбинация от билки и ще ви помогне да укрепите кръвоносните съдове. Тя е особено полезна за хора, които страдат от диабет и съдова дистония, и за всички, които страдат от главоболие поради напрежение и стрес.

Лечебна билкова отвара – уникална рецепта:

Трябва да смесите в равни пропорции леонурус (дяволска уста), жълт кантарион, корени валериана (дилянка) и листа от маточина. Две супени лъжици от билковата смес изсипете в 300 мл вряла вода, оставете за половин час, след което прецедете. От готовата отвара трябва да приемате по 100 мл три пъти дневно половин час преди хранене. Курсът на лечение продължава една седмица.

Леонурусът облекчава спазмите на кръвоносните съдове и помага при успокояване на нервната система, нормализира сърдечния ритъм, понижава кръвното налягане и нивата на холестерола в кръвта.

Жълтият кантарион помага да възстанови повредената тъкан, нормализира съня. Комбинацията от жълт кантарион и маточина помага на нервната система и на вас ви е по-лесно да се съсредоточите върху решаването на трудни проблеми.

Реклама
loading...

Вижте още: Без болка в ставите: Тази възрастна жена споделя тайната си!

Корените валериана се използват при възбудимост на нервната система, проблеми със съня, съдови спазми, високо кръвно налягане, главоболие и общи разстройства на нервната система, причинени от стрес и психични нарушения.

Маточината има силен успокояващ ефект, също така тя е отличен спазмолитик, помага за нормализиране функцията на сърдечно-съдовата система и подобрява съня.

Преди употреба не забравяйте да се консултирате с вашия лекар!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ