Открийте негативната енергия в дома си с помощта на чаша вода

Открийте негативната енергия в дома си с помощта на чаша вода
Открийте негативната енергия в дома си с помощта на чаша вода

Още от миналото хората са използвали различни методи, с чиято помощ са откривали дали в дома им има негативна енергия. Днес ви представяме един лесен начин да я откриете, да я отстраните, ако съществува и да въведете хармония в семейството.

Вашият дом е място, изпълнено с енергия и това могат да бъдат вашите чувства, мисли и емоции, които носят определен вид енергия, но привличат друг. Например, някои членове от семейството, съседи или приятели, може да донесат в дома негативна енергия отвън, която по-късно се отразява на настроението на вашите близки.

Този вид енергия може да допринесе за отрицателни емоции, тъга, депресия, лоши мисли или голямо количество стрес. Вашият дом е като гъба. Всичко, което се случва, се абсорбира в пространството, стените, мебелите, както и по всички предмети. След като веднъж влезе в дома ви, негативната енергия веднага започва да се отразява на живота на членовете на семейството и може да нанесе голяма вреда, като например намаляване на семейния бюджет, нарушаване на отношенията между хората и унищожаване на семейната хармония. В резултат на това, ще почувствате тревожност, трудности и намаляване на желанието за живот. Важно е да се отбележи, че тези симптоми няма да бъдат видими още в ранния период и затова е необходимо да знаете как да откриете наличието на отрицателната енергия.

Вижте още: Седем невероятни идеи за организиране на кухнята

 

Процедура за откриване на негативната енергия

Вземете обикновена прозрачна стъклена чаша и в нея поставете една трета морска сол. След това добавете една трета вода и една трета бял оцет. Поставете чашата където мислите, че негативната енергия е най-силна. Нека чашата бъде скрита, така че никой няма да може да я докосва или да я премества. След 24 часа проверете чашата дали е такава, каквато сте я оставили? Ако е същата, значи няма негативна енергия в тази стая. Опитайте отново в друга, за да видите какво ще се случи там. Ако в чашата забележите петна и много балони, това е резултат от проблеми с енергията. В този случай повторете процеса с нова чаша, докато не изчезнат тези признаци на негативна енергия. Важно е да изхвърлите тази вода в тоалетната и веднага да измиете чашата. Така напълно ще отстраните негативната енергия, натрупана във вашия дом.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ