Преборете подаграта само за 3 дни! Удивителна напитка!

Преборете подаграта само за 3 дни! Удивителна напитка!
Преборете подаграта само за 3 дни! Удивителна напитка!

Медицинските експерти определят подаграта като състояние, при което ставите се подуват и постоянно усещате болка. Подаграта обикновено засяга краката, особено палеца, което води до непоносими болки.

Основната причината за появата на подаграта е прекомерното количество пикочна киселина в кръвта. Това състояние създава кристали в ставите и причинява болка. Заболяването се проявява при хора, които са с наднормено тегло, както и при хора, които консумират прекалено голямо количество алкохол или месни продукти, пълни с пурини.

Лечение на подагра.

На първо място, се консултирайте с вашия лекар и определете причината и сериозността на състоянието ви. Ако наистина страдате от подагра, най-вероятно ще ви изпишат нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Въпреки че тези лекарства имат благоприятен ефект върху организма, те могат да причинят болка в корема, язва, кървене и стомашно-чревни проблеми.

Вижте още: Професор Мермерски: С това средство ще преборите рака!

Като алтернатива природната медицина предлага черешов сок за лечение на подагра. Черешите коригират нивото на пикочната киселина в кръвта, което ще ви спаси от това ужасно състояние.

Но когато става въпрос за черешов сок, имайте предвид, че черешите трябва да бъдат органични, без никакви добавки или изкуствени вещества. Дори е по-добре, ако растат във вашата собствена градина.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ