10 десерта с ябълки: Ефектни, вкусни и невероятни!

10 десерта с ябълки: Ефектни, вкусни и невероятни!

Есен и зима – това е преди всичко периодът на познатите от всички ябълки, а домакините се опитват да покажат въображение и да подготвят най-вкусните ястия с този плод.

Ние можем да помогнем на тези, които обичат новите идеи или просто харесват печивата. Вижте нашите предложения за десерти с ябълки и със сигурност ще се вдъхновите да приготвите поне един до края на деня!

Ябълков щрудел

Понякога искате да се поглезите с нещо вкусно. Ако искате изискани и ароматни сладкиши, спрете се на ябълков щрудел с канела. Вкусът му ще се помни дълго време.

 

Цветаевски ябълков сладкиш

Това е един от най-вкусните и популярни сладкиши. Казват, че десертът е кръстен на Анна и Марина Цветаеви. Според легендата сестрите били известни със своите пищни вечери. Не се лишавате от удоволствието, опитайте го и вие!

Пирожки с ябълки

Ако наистина искате да опитате вкусни пирожки, тогава обърнете внимание на тези. Те се приготвят много лесно и са идеални за следобеден чай.

Ябълкова роза

Ако искате да бъдете сладкар, трябва да се научите да печете този невероятно красив и вкусен десерт. Не е никак трудно да направите ябълкова роза. Прекрасна е и вкусна!

Пай от извара и ябълки

Името на тортата “Цветове на есента” сама говори за себе си, че е изключително ярка и шарена. И това е вярно. Всеки трябва да опита добрия й вкус, защото не може да се опише с думи!

Ябълкови мини кексчета

Печенето на ябълки дава широко поле за изява на вашето въображение. Ние предлагаме да обърнете внимание на тези мини ябълкови кексчета. Рецепта е лесна и се приготвя бързо.

Тарт “Татен”

За любителите на френски сладкиши ние сме подбрали една рецепта за тарт. Тарт “Тетен” е оценен в целия свят със своята лекота за приготвяне и вкус. Кой не иска да опита хрупкав кейк изпълнен с плодов пълнеж? Напълно е възможно!

Сладкиш с ябълки

Ако обичате сладкиш, но нямате време да го приготвяте, тогава ще трябва да използвате тази рецепта. Сладкишът ще стигне за цялото семейство, а ароматът му ще създаде допълнителен комфорт в дома ви.

 

Ябълков “Наполеон”

“Наполеон” във всякакъв вид е равносилно на вечна любов. Една от вариациите му с ябълков крем е една от най-добрите. Като цяло, при вида на този десерт няма кой да остане безразличен. Кулинарно чудо!

Вижте още: Броколи с тиквички за стройна фигура! Подходящи са за вечеря!

Ябълков пай по немски

В Германия са огромни любители на сладкишите с ябълки. Това е един от най-популярните рецепти, които се използват от немските домакини. Приготвянето на сладкиша е бързо и лесно и се яде на мига!

Със сигурност всяка една от тези рецепти е събудила интереса ви. Запазете тази селекция, за да си приготвите вкусен сладкиш в свободното време!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ