Притеснявах се да покажа ръцете си, заради тези петна, но сега…

30305
Притеснявах се да покажа ръцете си, заради тези петна, но сега...
Притеснявах се да покажа ръцете си, заради тези петна, но сега...

Рецептата, която ще ви зарадва! Външният вид на кожата е много важен, защото отразява здравето ни и това как се грижим за тялото си. Въпреки това, въздействието на различни химикали, които използваме ежедневно, както и замърсяването могат да повлияят на свежестта на кожата ни. Затова трябва да използваме различни средства, за да осигурим допълнителни грижи за ръцете.

Нежната кожа на ръцете е една от най-засегнатите в тези случаи. Не само агресивните фактори й влияят, но също така и факта, че с течение на времето, кожата променя своята външност и се образуват бръчки и възрастови петна.

Не се притеснявайте! Тук ще намерите най-доброто решение, така че никога да не се срамувате от ръцете си.

Подмладете ръцете си

Най-хубавото от всичко е, че тази рецепта е съвсем естествена и можете лесно да я направите, защото най-вероятно вече имате продуктите у дома. Забравете за скъпите кремове, които се правят в лаборатории с разяждащи химикали, които могат да навредят на кожата ви.

Реклама
loading...

Представяме ви магическата рецепта, която ще ви помогне да се справите с възрастовите петна. Какво е необходимо, за да приготвите тази прекрасна естествена маска?

Необходими продукти:

1 супена лъжица лимонов сок
1 супена лъжица кисело мляко
1 супена лъжица мед

Процедурата е много лесна: Смесете всички съставки в купа. Когато всичко е готово, нанесете маската върху ръцете си, особено в областите, които са най-засегнати. Оставете да престои 15 минути.

Вижте още: Как да премахнете акнето и черните точки завинаги?

След това внимателно отстранете маската. Тази процедура се повтаря максимум два пъти седмично, за предпочитане през нощта, защото може да се появи червенина по ръцете, след свалянето на маската.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ