Лесно е да се отървете от брадавици, използвайки този метод!

Лесно е да се отървете от брадавици, използвайки този метод!
Лесно е да се отървете от брадавици, използвайки този метод!

Всеки, който има брадавици по кожата, му е добре известно, че наистина е трудно да се отърве от тях. Въпреки това, те могат да бъдат премахнати бързо и безболезнено, използвайки водороден пероксид. Цялата процедура е много лесна.

Ще ви трябват:

  • 35% водороден пероксид
  • клечки за уши
  • пила или пемза (за брадавици по стъпалата)

Прочетете следните предпазни мерки, преди да започнете.

Ако имате брадавици, преди процедурата се отървете от най-горния им слой. След това накиснете памучен тампон (или клечка за уши) във водороден пероксид и внимателно го втрийте в брадавицата. Имайте предвид, че не трябва да пипате или докосвате здравата кожа.

Тази процедура повтаряйте от 3 до 5 пъти на ден в продължение на 1-2 седмици.

В началото, брадавицата ще бъде бледа. Вие трябва да прилагате процедурата,  докато брадавицата стане черна. След това тя ще падне от само себе си.

Трябва да имате търпение и да имате предвид, че дълго време може да се наложи да ги третирате, тъй като брадавиците се намират надълбоко в кожата. Друг ефективен метод е да използвате ябълков оцет за лечение.

Каквито и методи да предприемете, вие трябва да бъдете внимателни: нежно прилагайте водородния пероксид само върху засегнатата зона и избягвайте прилагането му върху здрава кожа.

Вижте още: Йодна решетка: Лечебните свойства на линиите!

Водородният пероксид (35%) е много силен, така че трябва да го разредите с вода, ако ще го прилагате на чувствителни зони.

За да се отървете от брадавици около клепачите, не използвайте водородния пероксид, тъй като той може да бъде опасен за очите ви.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ