Начинът, по който свивате дланта си, разкрива каква личност сте!

Начинът, по който свивате дланта си, разкрива каква личност сте!
Начинът, по който свивате дланта си, разкрива каква личност сте!

Езикът на тялото, т.е. нашите жестове, движения и изражения на лицето, могат да разкрият много за нашия характер. Знаете ли, че и по начина, по който свивате дланта, можете вие и хората около вас да научите някои интересни неща за вас, които не сте знаели до сега?

Свиване на дланта номер 1: Вие сте “непоправим” алтруист

Помагате на другите хора, дори това да ви създаде неприятности. Постоянно се стремите към нови знания и опит. Много сте енергични, а на моменти и търпеливи. Всички ви възприемат като авантюрист и смела личност, но трудно могат да разберат, че и вие понякога имате нужда от помощ и защита.Тъй като считате подпомагането на другите като своя мисия на този свят, често се възползват вашата доброта. Въпреки това, благодарение на вашата вътрешна сила и алтруизмът никога няма да се откажете да помагате на хората. И занапред ще продължите да защитавате тези, на които това им е необходимо, но с малко предпазливост.

Свиване на дланта номер 2: Вие сте творческа личност

Вие сте открита и самоуверена личност, която привлича различни хора. Приятелите ви обичат заради вашата честност. Вас ви краси това, че сте работливи и бързи, и поради това сте основен двигател в кръга от приятели, а също сте и добър лидер, когато става въпрос за работа.
Въпреки това, страха от провал ви спира да предприемете смели решения. Искате оценка от другите хора, но ако никой не признае постиженията ви, няма заради това да спрете да вярвате в себе си. В крайна сметка, може би това са хора, които завиждат на успеха ви.

Вижте още: Показателите, които трябва да запомните и да следите!

Свиване на дланта номер 3: Вие сте неустоимо очарователен човек

Духовити сте и красноречиви, но и срамежливи, поради което не показвате изцяло качествата си. Поради това много хора ви смятат за надменни. Трябва да преодолеете срама поне малко. Много сте педантични и понякога твърде много изисквате от себе си.
Имате визия и нищо не може да наруши вашия вътрешен мир. Вашите приятели и семейство се чувстват много приятно и спокойно с вас. Понякога сте тъжни, защото се страхувате, че няма да намерите вашата сродна душа или няма да се впишете в новата работна среда. Но трябва да бъдете малко по-гъвкави и открити, и хората, които са се страхували да ви доближат, веднага ще поискат да ви опознаят по-добре.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ