Супер модерна пелерина! Ето как да си я ушиете сами!

5442
Супер модерна пелерина! Ето как да си я ушиете сами!
Супер модерна пелерина! Ето как да си я ушиете сами!

Трансформираща пелерина – това е нещо, което трябва да бъде в гардероба на всяка жена, която иска да бъде в крак с модата! Тя е много практична и е с лесна кройка.

Можете да си я ушиете сами без съмнение за максимум 3 часа. Е, ако все пак някога сте държали конец и игла, ще успеете да се справите за още по-кратко време.

В зависимост от това по кое време на годината ще носите тази пелерина, определете материала и нейния диаметър. Плат със средна плътност, съдържащ 50% вълна и 50% полиестер, е най-добрият вариант. За размер 42-46 при височина 170 см се нуждаете приблизително от 155 см на 140 см плат.

Реклама
loading...

Този модел трябва да изглежда така. Преди рязането на плата разгледайте внимателно шаблона.

Режете така че да ви бъде удобно, като плата можете да сгънете на половина.

Всъщност това е всичко! В зависимост от тъканта може да не се изисква да правите подгъв. Но ако подгъва не може да се избегне, то подгънете ръба и го зашийте.

Можете да си направите и колан за талията. Изрежете широка лента от същия плат, сгънат на две, зашийте колана и можете да вземете някои широка кожена каишка с контрастен цвят.

Как точно се носи тази модерна пелерина, просто погледнете!

Вижте още: 3 гениални идеи за декор на стена: Много полезни съвети!

Изделието почти няма нужда от размери: на всяка фигура изглежда страхотно! За да увеличите или намалите размера, можете леко да промените кройката, като намалите или увеличите диаметъра на окръжността.

Вашите приятелки определено ще ви се разсърдят, ако не споделите с тях тази статия!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ