Ориз в японска маска за млада и сияйна кожа дори след 50 години

Ориз в японска маска за млада и сияйна кожа дори след 50 години
Ориз в японска маска за млада и сияйна кожа дори след 50 години

Ориз се използва от векове от жените в страната на изгряващото слънце за подмладяване на лицето. Оризът е добър тоник за кожата. Счита се за тайното оръжие на тяхната красота.

Оризът неслучайно е избран за основна съставка при грижата за лицето. Той е богат на витамин B, който стимулира развитието и регенерацията на клетките, забавя стареенето и подобрява кръвообращението.

В продължение на хилядолетия хората по света търсят еликсира на младостта, който да им помогне да изглеждат млади завинаги, но като че ли никой така и не го е открил.

Наистина, на пазара съществуват различни продукти, които са в състояние да забавят процеса на стареене, но никой от тях не дава обещания ефект.

Японците обаче, са много близо до осъществяванто на тази мечта!

Те притежават мощно и ефективно естествено средство, което дава изненадващи резултати само след една седмица на употреба!

Японските жени се считат за едни от най-красивите и най-добре изглеждащи. Дали тайната за тяхната чиста, уникална красота не се крие в японския ориз!

Този ориз е с богато съдържание на вещества, известни като “сквален” и “линолова киселина”, които имат силни антиоксидантни свойства и стимулират производството на колаген, който се бори бръчките. Скваленът предпазва кожата от вредното въздействие на слънцето.

Освен това, оризът е с високо съдържание на “гама оризанол”, който води до понижаване нивото на холестерола и поддържа здравето на сърцето. В допълнение, оризът е богат на витамин Е.

Учените са потвърдили полезните свойства на ориза, както и способността му за подмладяване на кожата в много кратък период от време. Следващата японска рецепта ще ви помогне да изглеждате млади и освежени!

Необходими продукти:

• 3 супени лъжици ориз
• 2 чаени лъжички кокосово масло
• 1 супена лъжица мляко
• 1 супена лъжица пчелен мед

Начин на приготвяне:

1. Сварете ориза в продължение на 10-15 минути, прецедете го като запазите водата, в която е варен за по-нататъшна употреба.

2. Добавете меда, кокосово масло, една супена лъжица топло мляко към сварения ориз и разбъркайте всичко добре.

3. След това измийте лицето си, подсушете го и нанесете сместа като маска за лице.

4. Изчакайте да изсъхне, след което изплакнете с водата, в която сте варили ориза.

Вижте ощеМаски за лице с грис: Резултатът е мека, подмладена и свежа кожа!

Оризовата вода притежава мощни полезни свойства, тъй като подобрява кръвообращението, овлажнява кожата, предотвратява образуването на бръчки и осигурява необходимите антиоксиданти. Тя освен това лекува възпаленията на кожата и допринася за нейното здраве.

За постигане на максимален ефект, правете тази процедура веднъж седмично. Всеки, който е изпробвал рецептата твърди, че това натурално средство дава прекрасни резултати! Затова, опитайте още сега, за да изглеждате млади и красиви!

Тази смес може да съхранявате в хладилник до четири дни.

Хареса ли ви статията? Надяваме се, че тази чудотворна японска маска, бързо ще се превърне в любимото ви средство за грижа за кожата. Споделете я с приятелите си!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ