Смесете мед и канела и излекувайте над 10 различни заболявания!

Смесете мед и канела и излекувайте над 10 различни заболявания!
Смесете мед и канела и излекувайте над 10 различни заболявания!

Смесете мед и канела и ще преборите артрита, рака и високия холестерол. Прочетете още за всички лечебни свойства на тези невероятни дарове на природата!

Съставките, използвани в тази рецепта, а именно канела и мед, са били използвани за приготвяне на различни лечебни смеси в домашни условия. Освен това тази комбинация е била употребявана в древната китайска медицина в продължение на векове.

Популярността на меда не е намаляла и до днес, а канелата е една от най-старите подправки. Това прави тази комбинация мощна в много отношения.

Сместа от тези две силни съставки ще ви помогне при лечението на много заболявания, включително:

Болести на сърцето.

Пригответе паста от мед и канела на прах и я яжте за закуска с хляб. Това ще намали нивото на холестерола в артериите, като по този начин ще предотврати и инфаркт.

Артрит.

Редовната консумация на тази напитка може да лекува хроничен артрит. Просто трябва се смесите 1 чаена лъжичка канела и 2 супени лъжици мед в чаша топла вода.

Инфекция на жлъчния мехур.

Смесете 1 чаена лъжичка мед с 2 супени лъжици канела на прах в чаша топла вода и пийте веднъж на ден. Ще унищожите микробите в жлъчния си мехур.

Холестерол.

Смесете 3 супени лъжици канела и 2 супени лъжици мед в чаша чай и го изпийте. Ще намалите нивото на холестерол с 10% в рамките на 2 часа.

Настинка.

Ако страдате от обикновена настинка, консумирайте 1 супена лъжица мед с 1/4 чаена лъжичка канела и приемайте в продължение на 3 последователни дни. Това ще ви помогне да се справите с настинката, запушването на носа или хроничната кашлица.

Язва и болки в корема.

Медът се комбинира с канелата ефективно при лечение на болки в областта на корема. Консумирайте тези съставки ежедневно за лечение на язви.

Укрепване на имунната система.

Ежедневната консумация на канела и мед укрепва имунната система и предпазва организма от вируси и бактерии.

Грип.

Медът е известен с това, че съдържа естествена съставка, която убива вирусите и предпазва от грип.

Загуба на тегло.

Смесете канела на прах и мед в чаша вода и консумирайте тази смес всяка сутрин на гладно, половин час преди закуска. Редовната консумация ще ви помогне да изгорите излишните килограми много бързо.

Акне.

Пригответе смес от канела и мед и приложете пастата върху зоната с акне преди лягане. Отмийте на сутринта. Вашите пъпки ще изсъхнат и скоро ще изчезнат.

Вижте още: Забравете за проблемите със зъбите с тези 8 растения!

Косопад.

Ако имате проблеми с косопада, смесете една чаена лъжичка зехтин, една супена лъжица мед и една чаена лъжичка канела на прах. Нанесете сместа на скалпа и я оставете за 15 минути. Резултатите ще ви удивят за кратък период от време.

Рак.

Според последните проучвания сместа от мед и канела може да помогне при лечението на рак на стомаха. Пациентите, които страдат от този вид рак, трябва да консумират само една супена лъжица мед с лъжица канела на прах. Консумирайте комбинацията ежедневно в продължение на 3 месеца.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ