Какво става, ако задържите памук, напоен в спирт, на корема си?

13796
Какво става, ако задържите памук, напоен в спирт, на корема си?
Какво става, ако задържите памук, напоен в спирт, на корема си?

Как е възможно един обикновен памук да реши здравословните ви проблеми?

Самолечението, безусловно е едно недалновидно занятие. Ако имате сериозен проблем, трябва да преодолеете мързела и страха и да се заредите с решителност, за да отидете на лекар! Но хората рядко го правят, защото често не обръщат достатъчно внимание на здравето си.

Народните методи за лечение на болката помагат не по-малко от традиционната медицина. Методът, който ще ви представим днес, не би довел до пълното ви излекуване, но работи на 100%.

Ще ви помогне за облекчаване на болезнените симптоми при неприятни и кризисни моменти. Не забравяйте, че дори ако острата болка изчезне след прилагането на специалните средства, трябва да се консултирайте с професионалист!

Лечение на възпаление с народни средства

Реклама
loading...

За да се отървете от възпалението и да облекчите болката, само трябва да сложите памук, напоен в спирт на корема си! Най-добре е да използвате 50%-ов спирт.

Как е възможно? Как може да ви помогне обикновения, напоен със спирт, памук? Това средство е ефективно при менструални болки, при коремни болки, настинка, кашлица и грип. Също така този народен метод ще ви помогне да се отървете от спазмите и болките в мускулите, ще намали възпалението в организма.

Ако разберете, че нещо в здравето ви не е както трябва – започвате да кашляте, температурата ви се повишава – приложете това древно средство за превенция. Просто навлажнете памук в спирт, изцедете излишъка и го сложете на пъпа. Памукът трябва да прилепне плътно към кожата.

Разбира се, има и други популярни методи за лечение на кашлица. Например, мляко с карамел или мед. Методът с памук е интересен, защото той премахва всяко възпаление и отпуска мускулите, при кашлица също е изключително полезен.

Вижте още: Спрете болките! Това мощно средство е по-добро от всички лекарства!

За да усилите ефекта на лечението, можете да поставите на пъпа си малко фолио или марля. При менструални болки е полезно дори леко да натиснете корема си с памука, напоен със спирт.

Когато болката отшуми и усетите облекчение, ще се почувствате много добре. Този метод е винаги ефективен! Покажете статията на приятелите си и им споделете за рецептата, известна още от древността. Нека всички да бъдат здрави!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ