Каква личност сте според начина, по който стискате ръката си в юмрук?

Каква личност сте според начина, по който стискате ръката си в юмрук?
Каква личност сте според начина, по който стискате ръката си в юмрук?

Предлагаме ви да разберете повече за себе си и каква личност сте, като отделите само минута и направите този много прост тест. Нашето тяло може да ни каже много повече от психолозите и дори и най-близките ни хора! Не се колебайте да стиснете ръката си в юмрук и да определите кой от четирите типа личност сте вие.

1) Тези хора са скромни, но често брилянтни. Те са разностранно развити, ерудирани и са като ходеща енциклопедия. Вие не се съсредоточавате само върху едно нещо, а се стремите към необятност, искате да научите и опознаете света и вашите способности допринасят за това. Енергичен човек сте и действате като генератор на идеи. Обратната страна на личността: на фона на публичността си вие в действителност сте доста затворени.

2) Тези хора изграждат себе си сами. Понякога те изглеждат мрачни, но реално са доста меки и дори уязвими. Всичките им знания, които не винаги идват лесно, с интерес се извличат само, когато е необходимо. Вие имате силна интуиция, но тя е от техническо естество, а не като шестото чувство, защото мозъкът ви постоянно се занимава с практически процеси на изчисление, сравняване и намиране на най-добрите решения. Обратната страна на личността: вие грешите като другите. По-добре е да се върнете малко назад и да решите дали да ги съдите или не! Вие сте рядка птица, но смятате, че сте подценявани.

3) Тези хора са реалистични, твърдо стъпили на краката си, практични, а понякога и разумни, но това не означава, че се възползват за сметка на другите. Това са хората, надарени с творчески способности, които ще намерят своята ниша, защото знаят какво искат от живота. Ако привличат подкрепата на приятели, могат да преместят планини. Лоялни, надеждни и сериозни. Обратната страна на личността: Вдъхновени от постигането на целите си, не забравяйте да слизате на земята. За обективна оценка винаги трябва да бъдете в играта.

Реклама
loading...

Вижте още: Народът на хунзите е феномен: това са хората, които живеят по 120 години!

4) Тези хора са наблюдателни и педантични. Те са в състояние от пясък да построят замък и една стотинка да съберат от държавата, те ще я управляват ефективно. Те се справят добре не само с малките бюджети, но и със собствените им ресурси. Мотото на такава личност е: “Бавно и стабилно и победите ще дойдат”. Те не обичат да се хвалят, харесват монотонността, тишината и спокойствието. Обратната страна на личността: комуникацията с хора е за добро, защото тя разкрива широки възможности пред вас, така че вие не трябва да се ограничавате само до своя “коридор”, защото вродената ви предпазливост не ви позволява да рискувате. В крайна сметка е важно не самото шампанското, а и с кого го пиете!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ