Това растение лекува дори рак и левкемия! Ще се удивите на полезните му свойства!

86903
Това растение лекува дори рак и левкемия! Ще се удивите на полезните му свойства!
Това растение лекува дори рак и левкемия! Ще се удивите на полезните му свойства!

Когато говорим за рак или левкемия, ние всички мислим преди всичко за силни лекарства и химиотерапия, както и общото нещастие и лошото качество на живот. Но в тази статия ще ви разкажем за начините да използвате корена от глухарче и как той може да помогне на хората, които се борят с тези болести.

Според последните проучвания коренът от глухарче е цитотоксичен за три вида човешки левкемични или ракови клетки. Това означава, че убива до 96% от клетките в рамките на 48 часа!

Възниква въпросът: Дали това наистина работи?

В онкологията Карлолин Хам подложила на лечение с глухарче една възрастна пациентка, която страдала от много агресивна форма на рак. Тя не е имала никакъв напредък, когато била подложена на химиотерапия, затова лекарят й е препоръчал да започне естествена терапия въз основа на корена на глухарче. Чаят от глухарче действа много бързо и засяга раковите клетки, като те се дезинтегрират за 48 часа, което позволява на здравите клетки да образуват нови.

Д-р Хам се свързала с един биохимик от Университета в Уиндзор, ръководител на изследване, проведено заедно с неговите ученици, където те събрали проби на кръвните клетки на 9 различни пациенти, които приемали екстракт от корен на глухарче. След 24 часа раковите клетки са били убити. “Той уби клетките много избирателно; уби само раковите клетки “, казал Панди. “Здравите клетки не умират.”

Реклама
loading...

Вижте още: Картофите ще ви помогнат в лечението на редица болести!

Свойства на това растение

Други проучвания са установили, че екстрактът от глухарче може да бъде потенциално активно вещество ефективно срещу рак, меланома и рак на простатата и на гърдата.

Това не е изненадващо, тъй като глухарчето е било използвано в продължение на векове като ефективно лечение в традиционната народна медицина.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ