Бразилски скраб: Красива и нежна кожа след първото му прилагане!

1030
Бразилски скраб: Красива и нежна кожа след първото му прилагане!
Бразилски скраб: Красива и нежна кожа след първото му прилагане!

Опитайте този скраб! Ще му бъдете благодарни!

Кожата ни постоянно е изложена на въздействието на околната среда. Колко агресивно ще бъде въздействието, зависи от годишния период, природата и дори времето през деня. В студеното време кожата на лицето и тялото е особено засегната поради постоянната промяна на температурата – навън на улицата и вътре у дома, както и от ниската влажност в помещенията. Да не пропускаме и липсата на витамини.

Поради това е особено важно да се грижим правилно за кожата през зимата. Затова идва на помощ рецептата от слънчева и гореща Бразилия!

Рецептата се използва традиционно от бразилските красавици, особено в навечерието на карнавала в Рио де Жанейро. Още след първото прилагане на този скраб кожата става копринена, еластична и невероятно красива.

Почистването със скраб трябва да бъде с нежни движения и да се използва, както за лицето, така и за тялото. Бразилският скраб не може да се съхранява. Той се приготвя непосредствено преди употреба.

Реклама
loading...

Съставки:

1 чаша кафява захар

3 супени лъжици зехтин

4 супени лъжици сметана

10 капки лимонов сок

3 капки ванилова есенция

1 капка розово масло

Начин на приготвяне:

Първо, смесете захарта и зехтина. След това добавете сметаната и разбъркайте. Добавете лимоновия сок, ваниловия екстракт и розовото масло. Разбъркайте всичко старателно.

Вижте още: Използвайте обелка от банан за лице! Ще се изненадате от резултата!

Прилагане:

Нанесете бразилския скраб върху влажна кожа (на лицето и/или тялото) и търкайте с кръгови движения, след което изплакнете с топла вода.

Красива кожа и благоуханни аромати – това е резултатът от тази чудесна рецепта. Обичайте себе си, скъпи жени!

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ