Имате ли направена магия или не? Ето как да разберете!

23123
Имате ли направена магия или не? Ето как да разберете!
Имате ли направена магия или не? Ето как да разберете!

Има три лесни начина да определите дали сте били жертва на магия:

1) Метод с кибритени клечки.

Имате ли направена магия или не Ето как да разберете!

Ще ви трябват: чаша вода; 2 кибритени клечки. Какво трябва да направите?

Хванете първата клечка в единия край и я вдигнете над чашата с вода.  Затворете очи и си представете, че питате на глас: “Направена ли ми е магия?” Пуснете клечката, така че да падне във водата.

Реклама
loading...

Вземете втората клечка и повторете стъпките. Сега погледнете разположението на двете клечки в чашата.

Тълкуване: Ако клечките не се допирта: Ура! Нямате никакви външни влияния! Ако не се чувствате добре – това е само следствие на някакво физическо изтощение. Консултирайте се с вашия лекар или отидете на физиотерапия или раздвижване. Ако клечките се допират: Това означава, че някой се опитва да ви навреди, но доста непрофесионално. Най-вероятно това е някой непознат. Ако клечките се пресичат: Уви! Това означава, че ви е направена умишлена магия. Вероятно това е дело на някои от вашите противници или дори врагове.

2) Метод с яйце.

Ще ви трябват: чаша вода; сурово яйце. Какво трябва да направите?

Поставете чашата вода върху главата си, държейки я с ръка. Счупете прясното яйце и внимателно го изсипете в чашата (можете да помолите да го направи някой от вашите роднини, на който със сигурност имате доверие). Пазете жълтъка да остане непокътнат.

Изчакайте няколко минути, преди да направите оценка на резултата.

Тълкуване: Ако водата е бистра и жълтъка е на дъното: Супер! Вие нямате никакви енергийни въздействия! Ако жълтъкът се отдели от белтъка или се появят мехурчета: За съжаление, имате направена магия. Колкото повече нишки се образуват, толкова по-силно е негативното въздействие. Ако нишките потънат на дъното след известно време: Магията е направена умишлено и врагът се опитва да скрие своят непристоен акт.

3) Метод с въглен.

Ще ви трябват: чаша вода; 3 въглена. Какво трябва да направите?

Вижте още: Как виждате живота си – лесен тест, който ще ви даде много отговори!

Фокусирайте се, отпуснете се и затворете очи. Хвърлете в чашата 3 въглена.  Отворете очите си и погледнете резултата.

Тълкуване: Ако въглените плуват на повърхността: Всичко е наред! Върху вас няма негативна енергия. Ако един от въглените потъне: Някой се опитва да ви навреди, но вашата енергия е достатъчно силна, за да се защитите и да чувствате частично ефект от това въздействие. Ако всички са потънали на дъното: Това е един тъжен резултат, който показва, че вас действително са ви урочасали.

Pеклама
loading...
СПОДЕЛИ